Рецепт Торт «Карпатка»
Інгредієнти для «Торт» Карпатка «»:
Для тіста
Вода — 200 мл
Масло вершкове —
Рецепт Ягідні слойки
Інгредієнти для «Ягідні слойки»:
Слойки
Тісто листкове дріжджове — 300 г
Творог — 250 г
Яйце
Рецепт Пиріг «Сімейний»
Інгредієнти для «Пиріг» Сімейний «»:
1 шар
Жовток яєчний — 3 шт
Цукор — 3 ст.
Рецепт Запіканка з кольорової капусти з макаронами
Інгредієнти для «Запіканка з кольорової капусти з макаронами»:
Капуста
Рецепт Закусочні рогалики з печерицями та брокколі
Інгредієнти для «Закусочні рогалики з печерицями та брокколі»:
Тісто
Тісто
Рецепт Булочки з черемшею і брокколі
Інгредієнти для «Булочки з черемшею і брокколі»:
Тісто
Тісто листкове —
Рецепт Торт «Для закоханих в життя»
Інгредієнти для «Торт« Для закоханих в життя »»:
Бісквіт
Яйце куряче — 4
Рецепт Йогурт полунично-шоколадний
Інгредієнти для «Йогурт полунично-шоколадний»:
Молоко (пастеризоване 3,5%)
Рецепт Коржі з сулугуні
Інгредієнти для «Коржики з сулугуні»:
Борошно пшеничне / Борошно — 300 г
Сіль — 1 ч.
Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі
Інгредієнти для «Запіканка з кабачків та картоплі»:
Кабачок — 1 кг
Картопля
Рецепт Пиріг з шоколадною начинкою
Інгредієнти для «Пиріг з шоколадною начинкою»:
Для пісочної основи
Борошно
Рецепт Творожний десерт «Журавлина з шоколадом»
Інгредієнти для «Творожний десерт» Журавлина з шоколадом
Рецепт Простий шоколадний торт
Інгредієнти для «Простий шоколадний торт»:
корж
Яйце куряче — 1 шт
Цукор —
Рецепт Мурашиний кекс
Інгредієнти для «Мурашиний кекс»:
Борошно пшеничне / Борошно — 120 г
Масло вершкове —
Рецепт Дріжджові булочки
Інгредієнти для «Дріжджові булочки»:
Для тіста
Яйце куряче (Попередньо вимити з милом