Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи
Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи
Інгредієнти для рецепта Хліб з розмарином по-італійськи
Борошно пшеничне — 430 г
Яйце куряче — 2 шт
Цукор — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Дріжджі (сухі, швидкодіючі) — 1 ч. Л.
Оливкова олія — 4 ст. л.
Розмарин (сушений) — 1,5 ст. л.
Вода (нижче напишу скільки потрібно)
- Яйця злегка збити віночком в мірній склянці і додати води до позначки 260 мл.
Скласти всі продукти в відерце ХП згідно з інструкцією. - Вибираємо режим «Основний», розмір — М, колір скоринки — за бажанням. Натискаємо кнопку «Старт».
- Звільняємо хліб з відерця, загортаємо в рушник і даємо хлібу повністю охолонути.
По теме: ( из рубрики Рецепти Хліба )