Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи
367 Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи

Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи


Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи

Інгредієнти для рецепта Хліб з розмарином по-італійськи

Борошно пшеничне — 430 г
Яйце куряче — 2 шт
Цукор — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Дріжджі (сухі, швидкодіючі) — 1 ч. Л.
Оливкова олія — ​​4 ст. л.
Розмарин (сушений) — 1,5 ст. л.
Вода (нижче напишу скільки потрібно)

  1. Яйця злегка збити віночком в мірній склянці і додати води до позначки 260 мл.
    Скласти всі продукти в відерце ХП згідно з інструкцією.
  2. Вибираємо режим «Основний», розмір — М, колір скоринки — за бажанням. Натискаємо кнопку «Старт».
  3. Звільняємо хліб з відерця, загортаємо в рушник і даємо хлібу повністю охолонути.
Читайте ще:  Рецепт Хліб з гречаними і вівсяними пластівцями
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Хліба)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

четыре × два =

Сейчас читают:
Top