Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами
51 Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами


Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Вершкове масло 240 г

Несолодкий темний шоколад 170 г

Пшеничне борошно 1,25 склянки

Розпушувач ¾ чайної ложки

Велика сіль ½ чайної ложки

Цукор 2 склянки

Куряче яйце (велике) 4 штуки

Ванільний екстракт 2 чайні ложки

Шоколадні чіпси 100 г

Читайте также: Чем кормить мускусных утят

Інструкція приготування

1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть маслом прямокутну форму 20х30 см.
2. На невеликому вогні в сотейнику розтопіть подрібнений шоколад з вершковим маслом до однорідної маси, постійно помішуючи.
3. У мисці змішайте просіяне борошно, розпушувач і сіль.
4. У великій мисці міксером збийте яйця з цукром і ваніллю. Потім введіть шоколадну масу, потім поступово — борошно. Добре перемішайте.
5. Додайте шоколадні чіпси і знову перемішайте.
6. Викладіть тісто у форму і випікайте 30-35 хвилин до готовності, перевіряючи зубочисткою.
7. Охолодіть у формі 1-2 години і поріжте на квадрати.

Брауні з шматочками шоколаду і мигдалем

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Вершкове масло 110 г

Несолодкий темний шоколад 60 г

Білий дрібний цукор ½ склянки

Куряче яйце (велике) 2 штуки

Коричневий цукор ½ склянки

Ванільний екстракт ½ чайної ложки

Пшеничне борошно ½ склянки

Шоколадні чіпси 120 г

Пластівці мигдалю 60 г

Інструкція приготування

1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть маслом квадратну форму 20х20 см.
2. У сотейнику на невеликому вогні розтопіть подрібнений шоколад і вершкове масло, помішуючи. Зніміть з вогню і охолодіть до кімнатної температури.
3. Тим часом, у великій мисці міксером збийте яйця з білим і коричневим цукром. Додайте ваніль і шоколадну масу. Добре перемішайте.
4. Додайте борошно і акуратно перемішайте (не збивайте — тісто вийде дуже щільне).
5. Додайте половину шоколадних чіпсів і знову перемішайте.
6. Викладіть у форму і посипте шоколадними чіпсами і мигдалем.
7. Випікайте 25-30 хвилин до готовності, перевіряючи зубочисткою.

Читайте ще:  Рецепт Брауні з кабачком

Брауні з арахісовим маслом

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Темний шоколад 150 г

Вершкове масло 100 г

Білий дрібний цукор 215 г

Пшеничне борошно 75 г

Какао-порошок 2 столові ложки

Арахісове масло 200 г

Яйце куряче 2 штуки

Інструкція приготування 1 годину

1. Розігріти духовку до 160 градусів. Промаслити 16×26 см форму і прокласти пергаментом.
2. Розтопити шоколад з маслом на водяній бані. Змішати цукор, борошно і какао. Додати шоколад, яйця і перемішати.
3. Перекласти тісто у форму і розрівняти. Зверху викласти ложкою арахісове масло. Акуратно провести ножем, щоб надати поверхні мармуровий ефект.
4. Випікати 35-40 хвилин. Повністю охолодити. Витягти з форми і нарізати на тістечка.

Брауні з мигдалем

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Пшеничне борошно 60 г

Яйце куряче 4 штуки

Коричневий цукор 1 склянка

Вершкове масло 150 г

Чорний шоколад 200 г

Солодкий мигдаль 150 г

Інструкція приготування 20 хвилин

1. Вершкове масло розтопити разом з шоколадом на водяній бані, поки шоколад повністю не розтане.
2. Злегка збити яйця і поступово всипати коричневий цукор.
3. Розтоплений шоколад з’єднати з яйцями і гарненько перемішати.
4. Мигдаль розділити на кілька шматочків (якщо подрібнити до консистенції крихти — буде не так смачно). Перемішати.
5. Просіяти борошно і поступово додати в шоколадну масу. Перемішати.
6. Влити готову масу в керамічну форму, попередньо змащену вершковим маслом. Розігріти духовку до 160 градусів і випікати приблизно 20 хвилин.

Шоколадні брауні

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Оливкова олія 3 столові ложки

Вівсяні пластівці ½ склянки

Цукор ½ склянки

Ванілін ½ чайної ложки

Натуральний йогурт ⅓ склянки

Какао-порошок ¼ склянки

Кукурудзяний крохмаль ¼ склянки

Яйце куряче 1 штука

Яєчний білок 1 штука

Інструкція приготування 35 хвилин

1. Змішати сухі інгредієнти.
2. Змішати інші компоненти.
3. З’єднати суміші.
4. Помістити в формочки або одну велику квадратну форму.
5. Піч в духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Брауні з нуту

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Яйце куряче 1 штука

Розпушувач 1 чайна ложка

Какао 2 столові ложки

Чорний шоколад 70% 30 г

Нут 200 г

Квітковий мед 3 столові ложки

Інструкція приготування 40 хвилин + 1 година

1. Розігріти духовку до 180 градусів
2. Пюріровать варений нут;
3. Додати какао, яйце, мед і розпушувач;
4. Добре розмішати;
5. Викласти в форму діаметром 15-20 см, для зручності вистелити пергаментний папір;
6. Поставити в духовку на 30-35 хвилин.

Читайте ще:  Рецепт Швидкі брауні

Брауні з горіхом

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Пшеничне борошно ¼ склянки

Цукор ¼ склянки

Вершкове масло 120 г

Какао ½ склянки

Згущене молоко 1 банка

Розпушувач ½ чайної ложки

Свіжозварений кави 2 чайні ложки

Яйце куряче 1 штука

Ваніль ½ чайної ложки

Пекан 100 г

Інструкція приготування 45 хвилин

1. Духовку заздалегідь розігріти до 160 градусів.
2. Змішати в ємності 1 склянка борошна і цукор. Порізати масло кімнатної температури шматочками і додайте до борошна і цукру. Все це краще змішати руками або ложкою — тісто виходить розсипчасте. Форму для запікання застелити папером і висипати тісто. Випікати його хвилин 15 або, поки воно не стане світло-коричневим. Головне — не перетримати, а то воно буде жорстким.
3. В іншій ємності змішати залишилися 0,25 склянки борошна, згущене молоко, какао, яйце, кава, ваніль і розпушувач. Заважати краще ложкою. Потім додати нарізану горіх пекан (можна замінити волоським, але у пекана м’якший смак) і акуратно перемішати з тестом. Цим тестом залити приготувався коржик і поставити в духовку ще хвилин на 20.
4. Класично Брауні потрібно нарізати маленькими прямокутниками і подавати або просто як тістечко охолодженим, або — в гарячому вигляді з ванільним морозивом.

Порада

Рецептів приготування Брауні нескінченно багато — це всього лише один з них, зате перевірений, випробуваний і улюблений. Готується просто і досить швидко. Інгредієнти спеціально вказані в склянках, тому оберіть один не дуже маленький, але й не 2-х літровий) Користуючись склянкою, простіше дотримуватися пропорції. Смачного)

Брауні з гірким шоколадом

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Пшеничне борошно 150 г

Сіль ½ чайної ложки

Вершкове масло 225 г

Цукор 2 склянки

Гіркий шоколад 170 г

Ванільний екстракт 1 чайна ложка

Яйце куряче 4 штуки

Інструкція приготування 1 годину

1. Духовку попередньо розігріваємо до температури 175 градусів (350 F). Квадратну форму 23х23 см змащуємо маслом і дно застилає пергаментним папером (її теж змащуємо).
2. Просіваємо борошно з сіллю.
3. Растапливаем масло з шоколадом в чашці на водяній бані, постійно помішувати, поки маса не стане гладкою і без грудочок (можна і в каструльці на маленькому вогні, тільки заважати, щоб не пригоріло). Додаємо половину норми цукру, розмішуємо буквально 30 секунд, прибираємо з лазні, додаємо ванільний екстракт.

4. Цукор, що добре перемішуємо з яйцями. Потім половину яєчно-цукрової суміші починаємо помаленьку вливати в шоколадну суміш, заважаючи постійно, щоб яйця не згорнулися в гарячому шоколаді. Частину, що залишилася яєчну суміш віночком або міксером збиваємо до тих пір, поки маса не загусне, побіліє і збільшиться в об’ємі. Акуратно додаємо збиту масу в шоколадну суміш (за принципом додавання збитих білків). Коли суміші добре з’єднаються, починаємо додавати борошно. Готове тісто по консистенції схоже на густу сметану.

Читайте ще:  Рецепт М'ятні брауні

5. Виливаємо тісто в підготовлену форму для випічки, вирівнюємо верх і ставимо в середину духовки випікатися протягом 25-27 хвилин. За час випічки тістечка злегка піднімуться, верх стане темніший і сухий. На 23-й хвилині робимо перевірку: сірником протикаємо серединку, на ній повинні залишитися шматочки тіста, верх повинен підсохнути, але все-одно буде злегка липким. Загалом, ці тістечка краще недопечь, ніж перепекти, якщо сумніваєтеся, то випікайте рівно 25 хвилин. Дістаємо тістечка і залишаємо остигати у формі (краще на ніч залишити). Розрізати тільки коли повністю охолонуть.

Порада

Якщо не хочете, щоб вийшло дуже солодко, то додайте замість 2 склянок цукру 1,5. За бажанням можна додати подрібнені горіхи (0,5-1 стакан), пропорції при цьому не змінюються. Тістечка можна зберігати вкритими 2-3 дня при кімнатній температурі і можна заморожувати до місяця. Для цього кожне тістечко загортається окремо в плівку, розморожується загорнутим при кімнатній температурі. Також шматочки брауніз можна додавати в суміш для морозива, так як ці тістечка при заморожуванні не стають твердими, тому таке поєднання дуже приємно, морозиво з шматочками брауніз досить поширене в Америці.

Брауні з чорної квасолі

Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами

Складові

Яйце куряче 2 штуки

Чорна квасоля 1 стакан

Какао 3 столові ложки

Пшеничне борошно 2 столові ложки

Розчинна кава 1 чайна ложка

Гіркий шоколад 50 г

Молоко 2 столові ложки

Темний цукор мускоивадо 100 г

Сода 1 чайна ложка

Інструкція приготування 1 годину

1. Попередньо замочити квасолю на ніч або мінімум на 4 години. Відварити до готовності. Остудити.
2. Яйця збити з цукром. Шоколад розтопити на водяній бані і трохи остудити. Кава розчинити в 2 ложках молока.
3. Всі інгредієнти, крім борошна, скласти в блендер і збити до однорідної консистенції. Борошно додати в самому кінці, в залежності від консистенції отримав тесту. Можна і не додавати, якщо тісто вийшло і так досить густим. Якщо тісто вийшло дуже густе, можна навпаки додати ще пару ложок молока.
4. Випікати, в попередньо розігрітій до 170-180 градусів духовці 30-40 хвилин
5. Дати повністю охолонути, розрізати на квадрати. За бажанням, покрити тістечка шоколадною глазур’ю.

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Брауні)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

4 × 5 =

Сейчас читают:
Top