Рецепт Пасха з цукерками “Корівка”
2829 Рецепт Пасха з цукерками "Корівка"

Рецепт Пасха з цукерками “Корівка”


Рецепт Пасха з цукерками “Корівка”

Інгредієнти для “Пасха з цукерками “Корівка”:

Цукерки (Корівка) – 100 г
Творог – 200 г
Цукрова пудра  смаком ванілі) – 1 ст. л.
Масло вершкове – 25 г
Курага – 60 г

Рецепт “Пасха з цукерками “Корівка”:

  1. Цукерки поламайте на шматочки.
  2. Додайте цукрову пудру.
  3. Розтопіть в мікрохвильовій печі або в каструлі до розчинення пудри.
  4. Гарячу масу додайте до протертого творогу.
  5. Додайте розм’якшене вершкове масло, попередньо замочену і нарізану курагу. Перемішайте.
  6. Викладіть форму тканиною або марлею. Потім покладіть творожну масу, накрийте краями тканини і поставте вантаж. Через 4 години приберіть в холодильник.
  7. Світлого Вам Великодня!
Читайте ще:  Рецепт Паска на батьківський день
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пасхи)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × два =

Сейчас читают:
Top