2829 Рецепт Пасха з цукерками "Корівка"

Рецепт Пасха з цукерками «Корівка»


Рецепт Пасха з цукерками «Корівка»

Інгредієнти для «Пасха з цукерками «Корівка»:

Цукерки (Корівка) — 100 г
Творог — 200 г
Цукрова пудра  смаком ванілі) — 1 ст. л.
Масло вершкове — 25 г
Курага — 60 г

Рецепт «Пасха з цукерками «Корівка»:

  1. Цукерки поламайте на шматочки.
  2. Додайте цукрову пудру.
  3. Розтопіть в мікрохвильовій печі або в каструлі до розчинення пудри.
  4. Гарячу масу додайте до протертого творогу.
  5. Додайте розм’якшене вершкове масло, попередньо замочену і нарізану курагу. Перемішайте.
  6. Викладіть форму тканиною або марлею. Потім покладіть творожну масу, накрийте краями тканини і поставте вантаж. Через 4 години приберіть в холодильник.
  7. Світлого Вам Великодня!
Читайте ще:  Рецепт Паска на батьківський день
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован.

    *
    *

    Роздiли
    Top