Вівсяне печиво «Шоколад і м’ята»
Вівсяне печиво «Шоколад і м’ята»
Інгредієнти для «Вівсяне печиво» Шоколад і м’ята «»:
Пластівці вівсяні — 1 скл.
Борошно пшеничне — 1 скл.
Яйце куряче — 1 шт
Масло вершкове — 100 г
М’ята (тільки листочки) — 1 горст.
Какао-порошок — 1 ст. л.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Цукор — 2/3 скл.
Шоколад темний — 100 г
Читайте также: Заготовка кормов для кроликов
Рецепт «Вівсяне печиво» Шоколад і м’ята «»:
- М’яту промити і пробити з цукром за допомогою погружного блендера.
- Збити розм’якшене масло, м’ятний цукор і яйце до пишності.
- Додати подрібнений шоколад (можна використовувати шоколадні дропси), пластівці, борошно, просіяне з какао і розпушувачем.
- Тісто виходить як липкий пластилін.
- Вологими руками сформувати кульки розміром з волоський горіх і розкласти на силіконовому килимку або пергаменті для випічки на відстані один від одного. При бажанні прикрасити горіхами.
- Випікати при 160 градусах 10-15 хвилин. Охолодити печиво на решітці.
- Відразу з духовки печиво м’яке, але при охолодженні твердне (у мене вийшло 30 штучок).
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )