348 Рецепт Густий м'ясний суп з кабачками і томатами

Рецепт Густий м’ясний суп з кабачками і томатами


Рецепт Густий м’ясний суп з кабачками і томатами

Інгредієнти для рецепта Густий м’ясний суп з кабачками і томатами

Яловичина (м’якоть) — 500 г
Томати у власному соку — 1 бан.
Картопля (великих) — 2 шт
Кабачок (цукіні) — 1 шт
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 2 зуб.
Орегано — 1 ч. Л.
Олія — ​​2 ст. л.
сіль
Вода (окріп) — 1,5 л
Лист лавровий — 1 шт
Зелень — 1 Пуч.

  1. М’ясо нарізати середніми шматочками. Обсмажити на сковороді з усіх боків, помішуючи.
  2. Додати томати у власному соку з соком і 2 зуб. часнику.
  3. Перемішати, довести до кипіння, вогонь зменшити на самий мінімум і накрити кришкою. Томити у власному соку і томатах не менше години-півтори. Якщо рідина буде в процесі вся википати, то додати трохи води, щоб м’ясо тушкувалось, а не смажилося. Яловичина виходить м’якою і тане в роті.
  4. Картоплю нарізати кубиками, додати до м’яса, залити окропом (1-1,5 л., Залежить від того, який густоти ви хочете суп.) Посолити.
  5. Поки готується картопля, приготувати засмажку. Морква нарізати соломкою, цибулю нарубати дрібно, цукіні — кубиками.
  6. Обсмажити, помішуючи, на рослинному маслі близько 5 хвилин. Додати орегано (або інші улюблені спеції)
  7. Коли картопля готовий, додати кабачкову зажарку і лавровий лист.
  8. Потім дрібно посічену зелень. Довести до кипіння, прибрати з вогню і дати настоятися хвилин 15. При подачі посипати запашним перцем.
  9. Густий, зігріваючий і неймовірно смачний суп готовий!
Читайте ще:  Морквяний суп "Помаранчеве літо"
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top