Рецепт Густий м’ясний суп з кабачками і томатами
Рецепт Густий м’ясний суп з кабачками і томатами
Інгредієнти для рецепта Густий м’ясний суп з кабачками і томатами
Яловичина (м’якоть) — 500 г
Томати у власному соку — 1 бан.
Картопля (великих) — 2 шт
Кабачок (цукіні) — 1 шт
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 2 зуб.
Орегано — 1 ч. Л.
Олія — 2 ст. л.
сіль
Вода (окріп) — 1,5 л
Лист лавровий — 1 шт
Зелень — 1 Пуч.
- М’ясо нарізати середніми шматочками. Обсмажити на сковороді з усіх боків, помішуючи.
- Додати томати у власному соку з соком і 2 зуб. часнику.
- Перемішати, довести до кипіння, вогонь зменшити на самий мінімум і накрити кришкою. Томити у власному соку і томатах не менше години-півтори. Якщо рідина буде в процесі вся википати, то додати трохи води, щоб м’ясо тушкувалось, а не смажилося. Яловичина виходить м’якою і тане в роті.
- Картоплю нарізати кубиками, додати до м’яса, залити окропом (1-1,5 л., Залежить від того, який густоти ви хочете суп.) Посолити.
- Поки готується картопля, приготувати засмажку. Морква нарізати соломкою, цибулю нарубати дрібно, цукіні — кубиками.
- Обсмажити, помішуючи, на рослинному маслі близько 5 хвилин. Додати орегано (або інші улюблені спеції)
- Коли картопля готовий, додати кабачкову зажарку і лавровий лист.
- Потім дрібно посічену зелень. Довести до кипіння, прибрати з вогню і дати настоятися хвилин 15. При подачі посипати запашним перцем.
- Густий, зігріваючий і неймовірно смачний суп готовий!
- https://ksenichka pp ua/supi/retsept-gustij-myasnij-sup-z-kabachkami-i-tomatami html
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )