Рецепт Баклажани парміджано
Приготування
1 год
Порції
4
Складність
Помірно
Інгредієнти
800 г баклажанів
½ ч.л. солі
5-6
Рецепт Лазанья з тіста філо
ПРИГОТУВАННЯ
50 хв
ПОРЦІЇ
6
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для лазаньї
300 г тіста філо
600
Рецепт Паста пене в основі. Збалансований салат з беконом і томатами
ПРИГОТУВАННЯ
25 хвилин
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
150
Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром
Інгредієнти для «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»:
Для тіста
Борошно
Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою
Інгредієнти для «Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою»:
Паста
Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами
Інгредієнти для «Паста з рікоттою і сушеними помідорами»:
Паста
Рецепт Гостра піца з фрикадельками
Інгредієнти для «Гостра піца з фрикадельками»:
Тісто прісне (будь-яке, яке
Рецепт Тальятелле під сиром в томатному соусі
Інгредієнти для «Тальятелле під сиром в томатному соусі»:
для фаршу
Фарш
Рецепт Паста з мангольдом і пармезаном
Інгредієнти для «Паста з мангольдом і пармезаном»:
Паста (будь-які макарони
Рецепт Паста з радіккіо і гранатом
Інгредієнти для «Паста з радіккіо і гранатом»:
Паста — 400 г
Листя салату /
Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо
Інгредієнти для «Піца з соусом-чилі і карпаччо»:
Для тесту
Борошно пшеничне
Лазанья в перці
Інгредієнти для «Лазанья в перці»:
Перець болгарський (великих) — 2 шт
Фарш м’ясний —
Рецепт Паста по-італійськи
Інгредієнти для рецепта Паста по-італійськи
Макаронні вироби — 400 г
Бекон — 100