Рецепт Торт «Для закоханих в життя»
Содержание
Рецепт Торт «Для закоханих в життя»
Інгредієнти для «Торт« Для закоханих в життя »»:
Бісквіт
Яйце куряче — 4 шт
Цукор — 4 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно — 120 г
Цедра мандарина (порошок) — 1 ст. л.
Ванілін — 1.5 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Сода — 0.5 ч. Л.
Сіль — 1 пучку.
Крем
Йогурт (вишнево — шоколадний) — 300 г
Сметана — 3 ст. л.
Цукор — 70 г
Яйце куряче — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 45 г
Ванілін — 1.5 г
Масло вершкове (розм’якшене) — 150 г
Додатково
Олія — 1 ч. Л.
Час приготування: 80 хвилин
Кількість порцій: 8
Рецепт «Торт« Для закоханих в життя »»:
- Включити духовку на 180 градусів.
- Приготувати бісквіт: яйця збити з цукром і сіллю протягом 5 — 7 хвилин. Додати ванілін, розпушувач, соду харчову, борошно пшеничне, цедру. Перемішати.
- Форму для випікання (у мене 20 сантиметрів) застелити папером для випічки, змастити маслом. Перелити тісто у форму. Випікати при температурі 180 градусів 30 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою. Остудити на решітці. Бісквіт виходить досить високий.
- Приготувати крем: з’єднати йогурт, сметану, цукор, ванілін, борошно, яйце.
Поставити на водяну баню, постійно помішуючи нагрівати до загусання. Крем накрити плівкою «в контакт» (накрити крем, а не ємність з кремом). Крем остудити до кімнатної температури і ввести розм’якшене вершкове масло. Збити до гладкого, однорідного, повітряного стану. - Бісквітний корж розрізати на три частини вздовж зручним для вас способом. Я роблю по колу неглибокий надріз ножем, позначаючи місце розрізу коржа на три частини. У кожну проріз по черзі вставляю нитку і перехрещую її перед собою, потім натягую в протилежні сторони. Корж рівненько розрізається. Для того, щоб готовий бісквіт «дозрів» його потрібно витримати не менше 2-3 годин при кімнатній температурі, тоді при нарізанні на коржі він не буде «куйовдиться». Цього разу я цього не зробила — поквапилася.
- Зібрати торт: скласти коржі стопкою один на інший, чергуючи їх кремом. Кремом закрити краю і прикрасити на свій розсуд.
- Приємного чаювання!!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Торів )