Рецепт Торт «Для закоханих в життя»
3466 Рецепт Торт «Для закоханих в життя»

Рецепт Торт «Для закоханих в життя»


Рецепт Торт «Для закоханих в життя»

Читайте также: Chevrolet

Інгредієнти для «Торт« Для закоханих в життя »»:

Бісквіт

Яйце куряче – 4 шт
Цукор – 4 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно – 120 г
Цедра мандарина (порошок) – 1 ст. л.
Ванілін – 1.5 г
Розпушувач тіста – 1 ч. Л.
Сода – 0.5 ч. Л.
Сіль – 1 пучку.

Крем

Йогурт (вишнево – шоколадний) – 300 г
Сметана – 3 ст. л.
Цукор – 70 г
Яйце куряче – 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно – 45 г
Ванілін – 1.5 г
Масло вершкове (розм’якшене) – 150 г

Додатково

Олія – ​​1 ч. Л.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 8

Рецепт «Торт« Для закоханих в життя »»:

  1. Включити духовку на 180 градусів.
  2. Приготувати бісквіт: яйця збити з цукром і сіллю протягом 5 – 7 хвилин. Додати ванілін, розпушувач, соду харчову, борошно пшеничне, цедру. Перемішати.
  3. Форму для випікання (у мене 20 сантиметрів) застелити папером для випічки, змастити маслом. Перелити тісто у форму. Випікати при температурі 180 градусів 30 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою. Остудити на решітці. Бісквіт виходить досить високий.
  4. Приготувати крем: з’єднати йогурт, сметану, цукор, ванілін, борошно, яйце.
    Поставити на водяну баню, постійно помішуючи нагрівати до загусання. Крем накрити плівкою «в контакт» (накрити крем, а не ємність з кремом). Крем остудити до кімнатної температури і ввести розм’якшене вершкове масло. Збити до гладкого, однорідного, повітряного стану.
  5. Бісквітний корж розрізати на три частини вздовж зручним для вас способом. Я роблю по колу неглибокий надріз ножем, позначаючи місце розрізу коржа на три частини. У кожну проріз по черзі вставляю нитку і перехрещую її перед собою, потім натягую в протилежні сторони. Корж рівненько розрізається. Для того, щоб готовий бісквіт «дозрів» його потрібно витримати не менше 2-3 годин при кімнатній температурі, тоді при нарізанні на коржі він не буде «куйовдиться». Цього разу я цього не зробила – поквапилася.
  6. Зібрати торт: скласти коржі стопкою один на інший, чергуючи їх кремом. Кремом закрити краю і прикрасити на свій розсуд.
  7. Приємного чаювання!!!
Читайте ще:  Рецепт Торт млинцевий
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Торів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать + 11 =

Сейчас читают:
Top