Рецепт Шарлотка з карамеллю і кокосом
Інгредієнти для «Шарлотка з карамеллю і кокосом»:
Яйце куряче — 3 шт
Цукор
Рецепт Сирні булочки
Інгредієнти для «Сирні булочки»:
Борошно пшеничне / Борошно — 400 г
Вода (окріп) — 200 мл
Олія
Рецепт Цільнозернова галета зі сливами
Інгредієнти для «Цільнозернова галета зі сливами»:
Борошно цільнозернове
Рецепт Кекс з шампанським і виноградом
Інгредієнти для «Кекс з шампанським і виноградом»:
Масло вершкове —
Рецепт Соковитий шоколадний кекс на йогурті
Інгредієнти для «Соковитий шоколадний кекс на йогурті»:
тісто
Яйце
Рецепт Торт з шоколадно-банановим кремом
Інгредієнти для «Торт з шоколадно-банановим кремом»:
шоколадний бісквіт
Борошно
Рецепт Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою
Інгредієнти для «Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою»:
Кус-кус
Рецепт Хліб з гречаними і вівсяними пластівцями
Інгредієнти для «Хліб з гречаними і вівсяними пластівцями»:
Пластівці
Рецепт Шоколадний пиріг з грушами
Інгредієнти для «Шоколадний пиріг з грушами»:
Яйце куряче — 2 шт
Цукор —
Рецепт Пиріг зі сливами і яблуками
Інгредієнти для «Пиріг зі сливами і яблуками»:
Цукор — 180 г
Яйце куряче —
Рецепт Фруктовий пиріг «Літній»
Інгредієнти для «Фруктовий пиріг» Літній «»:
тісто
Молоко — 125 мл
Яйце
Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом
Інгредієнти для «Персікоовие медальйони з ванільним кремом»:
тісто
Творог
Рецепт Абрикосова морозиво (джелато)
Інгредієнти для «Абрикосова морозиво (джелато)»:
Молоко (З.5%) — 440 мл
Цукор
Рецепт Коржі з баклажанами і сиром
Інгредієнти для «Коржики з баклажанами і сиром»:
Вода — 200 мл
Масло рослинне
Рецепт Сливові штрейзельні тістечка
Інгредієнти для «Сливові штрейзельні тістечка»:
штрейзель
Масло вершкове