
Рецепт Простий овочевий суп
Приготування
1 година
Порції
4
Складність
Легко
Інгредієнти
450-460 г картоплі
1 невелика

Рецепт Суп-пюре з кабачків
Приготування
30 хв
Порції
2
Складність
Легко
Інгредієнти
1 картоплина
2 кабачки
1 цибулина
1

Рецепт Борщ з ріпою
Інгредієнти для «Борщ з ріпою»:
Бульйон (овочевий, 2,5-3 л, в залежності від бажаної густоти супу)
Морква

Рецепт Грибний суп-пюре з фенхелем
Інгредієнти для «Грибний суп-пюре з фенхелем»:
Фенхель (невеликі цибулини)

Рецепт Харчо легкий
Інгредієнти для «Харчо легкий»:
Яловичина — 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Лист

Рецепт Гарбузовий крем-суп
Інгредієнти для «Гарбузовий крем-суп»:
Гарбуз — 800 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква

Рецепт Буряковий суп-пюре з песто
Інгредієнти для «Буряковий суп-пюре з песто»:
ряжанка
Молоко
Закваска (бактеріальна

Рецепт Суп-пюре з кабачками і солодким перцем
Інгредієнти для «Суп-пюре з кабачками і солодким перцем»:
Вода (/

Рецепт Окрошка з кабачком
Інгредієнти для «Окрошка з кабачком»:
Кабачок (середній (200гр)) — 1 шт
Яйце куряче —

Курячий суп з рисово-сирними галушками
Інгредієнти для «Курячий суп з рисово-сирними галушками»:
Курка —

Томатний суп з рибними фрикадельками
Інгредієнти для «Томатний суп з рибними фрикадельками»:
Фарш рибний

Суп-пюре квасолевий з грибами
Інгредієнти для «Суп-пюре квасолевий з грибами»:
Квасоля — 150 г
Цибуля ріпчаста

Юшка»за мотивами поморської кухні»
Інгредієнти для «Юшка» за мотивами поморської кухні «»:
Тріска

Густий суп «Нохутли аш»
Інгредієнти для «Густий суп» Нохутли аш «»:
Нут — 150 г
Яловичина (м’якоть)

Суп з кукурудзою
Інгредієнти для «Суп з кукурудзою»:
Бекон — 150 г
Цибуля ріпчаста (невеликий) — 1 шт
Чебрець