3444 Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі

Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі


Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі

Читайте также: Талісман Лебідь

Інгредієнти для «Запіканка з кабачків та картоплі»:

Кабачок — 1 кг
Картопля — 400 г
Сир твердий — 200 г
Часник — 1 зуб.
Яйце куряче — 2 шт
Орегано — за смаком
Перець чорний — за смаком
Сіль за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Рецепт «Запіканка з кабачків та картоплі»:

  1. У мене був шматочок пармезану і твердий сир.
  2. Нарізати кабачок і картоплю однаковими кубиками.
  3. Відварити в солоній воді близько 15 хвилин і розтовкти в пюре.
    Як трохи охолоне, додати сіль, перець, орегано, дрібно нарізаний часник і яйця. Все добре перемішати, додати третю частину від натертого сиру і ще раз добре перемішати.
  4. Викласти в змащену маслом форму і посипати сиром, що залишився.
  5. Запікати 25 хвилин при темп.200 град.
    Я орієнтуюся по сирній скоринці, як позолотіла, так і дістаю.
  6. Подають запіканку або з м’ясом або з овочами.
    Смачного!
Читайте ще:  Овочева запіканка "KikkoМанія"
По теме: ( из рубрики Рецепти Запіканка )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top