Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі
Содержание
Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі
Інгредієнти для «Запіканка з кабачків та картоплі»:
Кабачок — 1 кг
Картопля — 400 г
Сир твердий — 200 г
Часник — 1 зуб.
Яйце куряче — 2 шт
Орегано — за смаком
Перець чорний — за смаком
Сіль за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Рецепт «Запіканка з кабачків та картоплі»:
- У мене був шматочок пармезану і твердий сир.
- Нарізати кабачок і картоплю однаковими кубиками.
- Відварити в солоній воді близько 15 хвилин і розтовкти в пюре.
Як трохи охолоне, додати сіль, перець, орегано, дрібно нарізаний часник і яйця. Все добре перемішати, додати третю частину від натертого сиру і ще раз добре перемішати. - Викласти в змащену маслом форму і посипати сиром, що залишився.
- Запікати 25 хвилин при темп.200 град.
Я орієнтуюся по сирній скоринці, як позолотіла, так і дістаю. - Подають запіканку або з м’ясом або з овочами.
Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Запіканка )