
Рецепт Дріжджової паски з марципаном із волоського горіха
ПРИГОТУВАННЯ
4 год
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
складно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для

Рецепт Паска тепло Великодня
ПРИГОТУВАННЯ
2 год 35 хв
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для пасок:
25 г пресованих

Рецепт Вишуканий варіант. Паска торт
ПРИГОТУВАННЯ
2 год 50 хв
ПОРЦІЇ
1
СКЛАДНІСТЬ
складно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для паски:
25

Рецепт Старовинний рецепт. Паска без дріжджів
ПРИГОТУВАННЯ
1 год 15 хв
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для

Рецепт Волога і пишна. Паска в мультиварці
ПРИГОТУВАННЯ
3 год 10 хв+2-3 год на охолодження
ПОРЦІЇ
1
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для

Рецепт Паска на батьківський день
Інгредієнти для «Паска на батьківський день»:
тісто
Дріжджі (сухі) —

Рецепт Куліч апельсиновий з шоколадом
Інгредієнти для «Куліч апельсиновий з шоколадом»:
тісто
Молоко —

Рецепт Паска без дріжджів
Інгредієнти для «Паска без дріжджів»:
Творог — 450 г
Яйце куряче — 5 шт
Борошно

Рецепт Пасха творожна на желатині
Інгредієнти для «Пасха творожна на желатині»:
Творог — 500 г
Цукор —

Рецепт Паска з лимонною глазур’ю
Інгредієнти для «Паска з лимонною глазур’ю»:
Сир творожний — 400

Рецепт Традиційна паска з творожним сиром
Інгредієнти для «Традиційна паска з творожним сиром»:
Творог (9%)

Рецепт Куліч творожний «Від мусульманки»
Інгредієнти для «Куліч творожний «Від мусульманки»:
опара
Молоко

Рецепт Куліч Пасхальний
Інгредієнти для «Куліч Пасхальний»:
опара
Дріжджі — 20 г
Цукор — 1 ст. л.
Молоко

Рецепт Пасха «Творожна»
Інгредієнти для «Пасха «Творожна»:
опара
Молоко — 250 мл
Цукор — 50 г
Борошно

Рецепт Пасха з цукерками «Корівка»
Інгредієнти для «Пасха з цукерками «Корівка»:
Цукерки (Корівка)