Рецепт Дріжджової паски з марципаном із волоського горіха
ПРИГОТУВАННЯ
4 год
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
складно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для
Рецепт Паска тепло Великодня
ПРИГОТУВАННЯ
2 год 35 хв
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для пасок:
25 г пресованих
Рецепт Вишуканий варіант. Паска торт
ПРИГОТУВАННЯ
2 год 50 хв
ПОРЦІЇ
1
СКЛАДНІСТЬ
складно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для паски:
25
Рецепт Старовинний рецепт. Паска без дріжджів
ПРИГОТУВАННЯ
1 год 15 хв
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для
Рецепт Волога і пишна. Паска в мультиварці
ПРИГОТУВАННЯ
3 год 10 хв+2-3 год на охолодження
ПОРЦІЇ
1
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
Для
Рецепт Паска на батьківський день
Інгредієнти для «Паска на батьківський день»:
тісто
Дріжджі (сухі) —
Рецепт Куліч апельсиновий з шоколадом
Інгредієнти для «Куліч апельсиновий з шоколадом»:
тісто
Молоко —
Рецепт Паска без дріжджів
Інгредієнти для «Паска без дріжджів»:
Творог — 450 г
Яйце куряче — 5 шт
Борошно
Рецепт Пасха творожна на желатині
Інгредієнти для «Пасха творожна на желатині»:
Творог — 500 г
Цукор —
Рецепт Паска з лимонною глазур’ю
Інгредієнти для «Паска з лимонною глазур’ю»:
Сир творожний — 400
Рецепт Традиційна паска з творожним сиром
Інгредієнти для «Традиційна паска з творожним сиром»:
Творог (9%)
Рецепт Куліч творожний «Від мусульманки»
Інгредієнти для «Куліч творожний «Від мусульманки»:
опара
Молоко
Рецепт Куліч Пасхальний
Інгредієнти для «Куліч Пасхальний»:
опара
Дріжджі — 20 г
Цукор — 1 ст. л.
Молоко
Рецепт Пасха «Творожна»
Інгредієнти для «Пасха «Творожна»:
опара
Молоко — 250 мл
Цукор — 50 г
Борошно
Рецепт Пасха з цукерками «Корівка»
Інгредієнти для «Пасха з цукерками «Корівка»:
Цукерки (Корівка)