![Рецепт Мілфей з вершковим кремом та полуницею 7879 Рецепт Мілфей з вершковим кремом та полуницею](https://ksenichka.pp.ua/wp-content/uploads/2024/05/1-28-768x403.jpg)
Рецепт Мілфей з вершковим кремом та полуницею
ПРИГОТУВАННЯ
45 хв
ПОРЦІЇ
1
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
500 г листкового
![Рецепт Йогурт полунично-шоколадний 3464 Рецепт Йогурт полунично-шоколадний](https://ksenichka.pp.ua/wp-content/uploads/2019/06/49534-768x514.jpg)
Рецепт Йогурт полунично-шоколадний
Інгредієнти для «Йогурт полунично-шоколадний»:
Молоко (пастеризоване 3,5%)
![Гарбуз з фруктами і ягодами 2760 Гарбуз з фруктами і ягодами](https://ksenichka.pp.ua/wp-content/uploads/2018/02/25459-768x576.jpg)
Гарбуз з фруктами і ягодами
Інгредієнти для «Гарбуз з фруктами і ягодами»:
Гарбуз — 300 г
Яблуко — 1 шт
Смородина
![Яблука з начинкою "туфахія" 1794 Яблука з начинкою "туфахія"](https://ksenichka.pp.ua/wp-content/uploads/2017/10/20795-768x512.jpg)
Яблука з начинкою «туфахія»
Інгредієнти для «Яблука з начинкою» туфахія «:
підготовка яблук
Яблуко