3431 Рецепт Мурашиний кекс

Рецепт Мурашиний кекс


Рецепт Мурашиний кекс

Інгредієнти для «Мурашиний кекс»:

Борошно пшеничне / Борошно — 120 г
Масло вершкове — 125 г
Яйце куряче — 4 шт
Цукор — 140 г
Крохмаль — 20 г
Розпушувач тіста
Шоколад темний — 90 г
Молоко — 4 ст. л.
Олія — ​​1 ст. л.
Ванільний цукор — 1 пакет.
Сіль — 1 пучку.

Рецепт «Мурашиний кекс»:

  1. Борошно просіяти разом з крохмалем і розпушувачем.
    Додати ванільний цукор і перемішати.
  2. Шоколадку розділити на дві частини. Одну частину натерти на дрібній тертці. Додати до сухих інгредієнтів.
  3. Яйця розділити на жовтки і білки. У білки додати дрібку солі і збивати до легких піків.
    Потім додати 1 \ 4 частину цукру і продовжувати збивати до міцних піків.
  4. В окремій мисці збити жовтки з цукром і розтопленим вершковим маслом. Потім додати збиті білки. Акуратно перемішати лопаткою.
  5. Далі акуратно ввести суху суміш і перемішати до однорідної маси.
  6. Форму змастити олією і викласти тісто.
    Надіслати мурашиний кекс в розігріту духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.
    Приготований і остиглий кекс дістати з форми.
  7. Приготувати глазур. Розтопити другу частину шоколаду, змішавши його з молоком і олією.
  8. Прикрасьте кекс шоколадною глазур’ю і відправте в холодильник на 30 хвилин.
    Мурашиний кекс готовий! Приємного чаювання!

Читайте ще:  Рецепт Пряний кекс "Зимовий"
По теме: ( из рубрики Рецепти Кексів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top