3132 Рецепт Закуска з баклажанів з томатами

Рецепт Закуска з баклажанів з томатами


Рецепт Закуска з баклажанів з томатами

Інгредієнти для «Закуска з баклажанів з томатами»:

Помідор — 8 шт
Баклажан — 6 шт
Часник (за смаком) — 12 зуб.
Сіль — 2 ч. Л.
Олія — ​​50 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Закуска з баклажанів з томатами»:

  1. Приготувати овочі. 6 штук баклажан середнього розміру-це як раз 1 кілограм. Помити, часник почистити.
  2. Баклажани розрізати впоперек на дві частини, якщо баклажани великі, то на три. Часник нарізати на часточки, щоб зручно було шпигувати ним баклажани. Можна для зручності часник змішати з сіллю.
  3. І шпігуем баклажани часником. Для цього робимо прорізи ножем. І вставляємо туди часточки часнику.
  4. Підготовлені баклажани укладаємо «стоячи» в каструлю.
  5. Зверху засипаємо порізаними на кубики томатами так, щоб вони заповнили всі порожнечі між баклажанами, мені для цього навіть довелося взяти каструлю більшого розміру, в попередньої, вони стояли дуже щільно …
  6. Ставимо на середній вогонь і тушкуємо близько 20 хвилин.
  7. З плином часу, пробуємо на сіль, додаємо по необхідності сіль, цукор, перець (за смаком) і соняшникову олію.
  8. І тушкуємо ще хвилин 15-20 на повільному вогні до готовності. Вони повинні стати м’якими і легко протикатися ножем. Даємо охолонути і настоятися в холодильнику близько доби.
  9. Баклажани нарізаємо на шматочки, зверху укладаємо тушковані помідори.
    Смачного!
Читайте ще:  Закусочні м'які вафлі
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top