824 Шоколадно-горіховий пиріг з меренгою

Шоколадно-горіховий пиріг з меренгою


Шоколадно-горіховий пиріг з меренгою

Інгредієнти для «Шоколадно-горіховий пиріг з меренгою»:

Яйце куряче (2 яйця і 4 жовтки в тісто, 4белка для меренги) — 6 шт
Цукор — 70 г
Цукрова пудра — 150 г
Сік лимонний — 1 ч. Л.
Какао-порошок — 5 ст. л.
Масло вершкове — 100 г
Сода гашене оцтом — 1 ч. Л.
Ванілін — 1 пакет.
Стружка кокосова — 50 г
Фундук — 100 г
Борошно пшеничне — 5 ст. л.
Сметана — 2 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний — 2 ч. Л.

Рецепт «Шоколадно-горіховий пиріг з меренгою»:

  1. Збиваємо все жовтки, цукор і 2 яйця. До них вводимо какао, стружку, ванілін, розтоплене масло, ізмнльченний фундук. ретельно перемішуємо
  2. Потім вводимо борошно і соду. Замішуємо тісто.
  3. Тісто виходить сильно густе, додаємо сметану і крохмаль.
  4. Тісто викладаємо у форму для запікання, застелену пергаментом і змащену вершковим маслом. Випікаємо до сухої сірники в духовці, при температурі 190 °. Потім повністю його охолоджуємо.
  5. Робимо меренгу. Спочатку збиваємо одні білки, а потім поступово вводимо цукрову пудру і лимонний сік.
  6. Готову меренгу викладаємо поверх пирога, асі в ту ж форму і запікаємо до золотистого кольору при 180 °.
  7. Смачного!!!
Читайте ще:  Відкритий пиріг з творогом і сиром "По-аджарськи"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top