Рецепт Італійське лечо з перцю
Рецепт Італійське лечо з перцю
Інгредієнти для рецепта Італійське лечо з перцю
Перець болгарський (у мене 380г) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Імбир — 10 г
Базилік — 1 веточ.
сіль
Перець червоний пекучий — 1/2 ч. Л.
Томати у власному соку — 130 г
Коріандр — 1 ч. Л.
Олія — 2 ст. л.
Цукор (щіпка)
- В казанок або каструлю з товстим дном налити рослинне масло. Подрібнити цибулю і часник і злегка обсмажити.
- Імбир натерти на тертці і додати до цибулі, злегка обсмажити.
- Перець нарізати на середні кубики.
- Перець додати до цибулі в казанок, перемішати, продовжуємо обсмажувати коротко.
- Додати гострий червоний перець.
- Влити томати, перемішати, і обжарівать1мін.
- Додати коріандр (будь-вами улюблені спеції).
- Додати дрібку цукру. Накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму.
- Гасити 20 хв., Щоб перці стали м’якими і зберегли свою форму. Сіль перець за смаком.
- Подрібнити базилік і прикрасити лечо.
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )