630 Рецепт Італійське лечо з перцю

Рецепт Італійське лечо з перцю


Рецепт Італійське лечо з перцю

Інгредієнти для рецепта Італійське лечо з перцю

Перець болгарський (у мене 380г) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Імбир — 10 г
Базилік — 1 веточ.
сіль
Перець червоний пекучий — 1/2 ч. Л.
Томати у власному соку — 130 г
Коріандр — 1 ч. Л.
Олія — ​​2 ст. л.
Цукор (щіпка)

  1. В казанок або каструлю з товстим дном налити рослинне масло. Подрібнити цибулю і часник і злегка обсмажити.
  2. Імбир натерти на тертці і додати до цибулі, злегка обсмажити.
  3. Перець нарізати на середні кубики.
  4. Перець додати до цибулі в казанок, перемішати, продовжуємо обсмажувати коротко.
  5. Додати гострий червоний перець.
  6. Влити томати, перемішати, і обжарівать1мін.
  7. Додати коріандр (будь-вами улюблені спеції).
  8. Додати дрібку цукру. Накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму.
  9. Гасити 20 хв., Щоб перці стали м’якими і зберегли свою форму. Сіль перець за смаком.
  10. Подрібнити базилік і прикрасити лечо.
Читайте ще:  Рецепт Соус зі сметани, аджики і кінзи
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top