2777 Курячі рулетики з гарбузом і яблуками

Курячі рулетики з гарбузом і яблуками


Курячі рулетики з гарбузом і яблуками

Інгредієнти для «Курячі рулетики з гарбузом і яблуками»:

Гарбуз — 300 г
Яблуко — 1/2 шт
Філе куряче — 3 шт
Сир вершковий  — 125 г
Петрушка — 1/4 Пуч.
Бекон (тонко нарізані шматочки) — 6 шт
Бульйон (можна замінити водою) — 100 мл
сіль
Перець чорний

Читайте также: Снится Людоедство

Рецепт «Курячі рулетики з гарбузом і яблуками»:

  1. Гарбуз почистити і нарізати на середні шматочки. (300гр)
  2. 150 грам нарізаної гарбуза відкласти в сторону, вона нам ще знадобиться. Інший гарбуз дрібно нарізати.
    Яблуко почистити і дрібно нарізати на шматочки. Петрушку дрібно нарізати.
  3. У мисці змішати дрібно нарізаний гарбуз, яблука, петрушку і сир. Посолити і поперчити. Перемішати.
  4. Куряче філе розрізати і розкрити, як книжку. Прикрити плівкою і акуратно відбити.
  5. На обробну дошку викладаємо дві скибочки-шматочки бекону. Зверху на бекон викладаємо куряче філе.
  6. Викладаємо зверху начинку (у мене 2 ст. Ложки). Звертаємо рулетик і закріплюємо шпажками.
  7. Підготовлені рулетики викладаємо в злегка змащену форму.
    Запікаємо в розігрітій духовці при 180гр 15 хвилин.
  8. Додати бульйон або воду. Додати шматочки гарбуза, що залишилися 150гр.
    Прикрити фольгою форму для запікання і запікати рулетики до готовності, у мене пішло 30 хвилин.
Читайте ще:  Куряча грудка «Ніжна»
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top