Рецепт Паска без дріжджів
Інгредієнти для «Паска без дріжджів»:
Творог — 450 г
Яйце куряче — 5 шт
Борошно
Рецепт Пасха творожна на желатині
Інгредієнти для «Пасха творожна на желатині»:
Творог — 500 г
Цукор —
Рецепт Паска з лимонною глазур’ю
Інгредієнти для «Паска з лимонною глазур’ю»:
Сир творожний — 400
Рецепт Традиційна паска з творожним сиром
Інгредієнти для «Традиційна паска з творожним сиром»:
Творог (9%)
Рецепт Куліч творожний «Від мусульманки»
Інгредієнти для «Куліч творожний «Від мусульманки»:
опара
Молоко
Рецепт Куліч Пасхальний
Інгредієнти для «Куліч Пасхальний»:
опара
Дріжджі — 20 г
Цукор — 1 ст. л.
Молоко
Рецепт Пасха «Творожна»
Інгредієнти для «Пасха «Творожна»:
опара
Молоко — 250 мл
Цукор — 50 г
Борошно
Рецепт Пасха з цукерками «Корівка»
Інгредієнти для «Пасха з цукерками «Корівка»:
Цукерки (Корівка)
Рецепт Пиріг із заварним кремом
Інгредієнти для «Пирог з заварним кремом»:
Борошно кукурудзяне (Приблизно)
Рецепт Мутакі Шемахінські
Інгредієнти для «Мутакі Шемахінські»:
тісто
Борошно пшеничне / Борошно — 500 г
Яйце
Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком
Інгредієнти для «Біскотті з шоколадом і фундуком»:
Борошно пшеничне
Рецепт Пиріг з фореллю і картопляним пюре
Інгредієнти для «Пирог з фореллю і картопляним пюре»:
тісто
Борошно
Рецепт Сирний десерт «Насолода»
Інгредієнти для «Сирний десерт» Насолода «»:
Творог (9%) — 200 г
Сметана
Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна
Інгредієнти для «Зерновий хліб з додаванням трьох видів
Рецепт Брауні з квасолею і гарбузом
Інгредієнти для «Брауні з квасолею і гарбузом»:
Борошно житнє — 55 г
Борошно