Рецепт Булочки з черемшею і брокколі
Содержание
Рецепт Булочки з черемшею і брокколі
Інгредієнти для «Булочки з черемшею і брокколі»:
Тісто
Тісто листкове — 400 г
Начинка
Черемша — 100 г
Брокколі (сира) — 180 г
Селера листова — 10 г
Білок яєчний — 1 шт
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Цибуля ріпчаста (середня) — 1 шт
Олія соняшникова — 1 ст. л.
Мастило
Жовток яєчний — 1 шт
Олія соняшникова — 1 ст. л.
Кількість порцій: 8
Рецепт «Булочки з черемшею і брокколі»:
- Черемшу подрібнити в подрібнювачі з цибулею.
Також подрібнити, селеру і брокколі. Додати масло, сіль, перець і білок. Начинку перемішати. - Листкове тісто розморозила, трохи припудрила борошном і кожен лист тіста розрізала навпіл.
- Половинки качалкою розкачати тоненько. Один край надрізали фігурним ножем.
- На цілий край тісту поклала начинку, а надрізаним її прикрила і підігнула краї підниз. Булочки змастила жовтком, змішаним з маслом.
- Булочки поставила в розігріту духовку при t 180 градусів. Випікала 18 хвилин.
- Булочки рум’яні, апетитні. Дуже смачні з імбирним чаєм або холодним молоком.
По теме: ( из рубрики Рецепти Булочки )