3482 Рецепт Булочки з черемшею і брокколі

Рецепт Булочки з черемшею і брокколі


Рецепт Булочки з черемшею і брокколі

Читайте также: Новости города Сумы

Інгредієнти для «Булочки з черемшею і брокколі»:

Тісто

Тісто листкове — 400 г

Начинка

Черемша — 100 г
Брокколі (сира) — 180 г
Селера листова — 10 г
Білок яєчний — 1 шт
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Цибуля ріпчаста (середня) — 1 шт
Олія соняшникова — 1 ст. л.

Мастило

Жовток яєчний — 1 шт
Олія соняшникова — 1 ст. л.

Кількість порцій: 8

Рецепт «Булочки з черемшею і брокколі»:

  1. Черемшу подрібнити в подрібнювачі з цибулею.
    Також подрібнити, селеру і брокколі. Додати масло, сіль, перець і білок. Начинку перемішати.
  2. Листкове тісто розморозила, трохи припудрила борошном і кожен лист тіста розрізала навпіл.
  3. Половинки качалкою розкачати тоненько. Один край надрізали фігурним ножем.
  4. На цілий край тісту поклала начинку, а надрізаним її прикрила і підігнула краї підниз. Булочки змастила жовтком, змішаним з маслом.
  5. Булочки поставила в розігріту духовку при t 180 градусів. Випікала 18 хвилин.
  6. Булочки рум’яні, апетитні. Дуже смачні з імбирним чаєм або холодним молоком.
Читайте ще:  Булочки "Красуні"
По теме: ( из рубрики Рецепти Булочки )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top