Рецепт Простий шоколадний торт
3433 Рецепт Простий шоколадний торт

Рецепт Простий шоколадний торт


Рецепт Простий шоколадний торт

Інгредієнти для «Простий шоколадний торт»:

корж

Яйце куряче – 1 шт
Цукор – 200 г
Сметана – 200 г
Молоко згущене – 0.25 бан.
Борошно пшеничне / Борошно – 180 г
Розпушувач тіста  – 1 пакет.
Какао-порошок  – 2 ст. л.

крем

Масло вершкове – 180 г
Молоко згущене – 0.5 бан.
Какао-порошок  – 2 ст. л.

додатково

Горіхи волоські – 30 г
Ізюм – 3 г
Молоко згущене – 0.25 бан.
Посипка кондитерська
Шоколад темний – 40 г

Час приготування: 70 хвилин

Рецепт «Простий шоколадний торт»:

  1. Яйце з цукром розтерти вінчиком протягом 2 хвилин. Додати сметану і 0.25 банки згущеного молока (3-4 ст. Л.), Збити ще пару хвилин.
    У тісто додати какао, борошно і розпушувач. Перемішати міксером на низькій швидкості до однорідного кольору і консистенції.
  2. Тісто вилити (консистенція приблизно як у тіста для кексів) в змащену маслом форму для запікання (d 22-24см). Випікати корж при 180 градусах 40 хвилин.
  3. Остиглий корж розділити на 2 частини.
  4. На одній з частин склянкою зробити круглі вирізи (5 штук).
  5. Вирізані шматочки помістити в миску, перетворити їх в крихту.
    Родзинки та волоські горіхи подрібнити, додати до підготовленої крихті і 3 ст. л. згущеного молока, перемішати ложкою до однорідної маси.
  6. Отриману масу розділити на 5 частин. Сформувати кульки, надавши їм форму яєчка.
    Кожне яйце обваляти в кондитерському посипанні.
  7. Підготуємо крем. Розм’якшене вершкове масло збити, поступово додаючи, згущене молоко. Додати 2 ст. л. какао, ще раз збити.
  8. Збираємо тортик. На дно тарілки помістити 1-2 ст. л. крему, розмазати, помістити цілий корж на крем (можна додатково корж просочити чимось, я цього не робила). Зверху на корж розподілити 3-4ст. л. крему. Зверху помістити корж з вирізаними круглячками. Обмазати кремом верх, боки торта і кожне зроблене гніздечко.
  9. Зверху посипати торт шоколадною стружкою. У кожне гніздечко вставить по яєчку.
    Дати тортику просочитися. На пару годин залишити в теплому місці, а потім помістити в холодильник, краще на ніч.
Читайте ще:  Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Торів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − пятнадцать =

Сейчас читают:
Top