Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою
3254 Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою

Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою


Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою

Інгредієнти для «Капустяний пиріг з курячою грудкою»:

тісто

Молоко (можна взяти сироватку)) — 250 мл
Яйце куряче — 2 шт
Сіль — 2 ч. Л.
Цукор — 4 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно ((може знадобитися трохи більше або менше в залежності від якості борошна)) — 630 г
Масло вершкове — 50 г
Олія — ​​3 ст. л.
Дріжджі — 2 ч. Л.

начинка

Грудка куряча ((- 400г приблизно)) — 350 г
Морква (невеликі — 140 г) — 2 шт
Цибуля ріпчаста (130 г) — 1 шт
Капуста білокачанна / Капустa (приблизно) — 600 г
Зелень (кропу і петрушки за смаком)
Масло рослинне (приблизно) — 3 ст. л.
Сіль (за смаком) — 1 ч. Л.
Перець чорний (за смаком) — 1 \ 4 ч. Л.

Час приготування: 180 хвилин

Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою

Рецепт «Капустяний пиріг з курячою грудкою»:

  1. Тісто я приготувала в хлібопічці. Можна замісити зручним для вас способом: опарним або безопарним. Вершкове масло розтопити і остудити до теплого стану, підігріти молоко. У відерце покласти продукти відповідно до інструкції вашої хлібопічки. У мене спочатку сухі, потім рідкі. Виставити програму — тісто для піци. Після закінчення програми дати йому піднятися.
  2. Підготувати інгредієнти для начинки. Очистити цибулю і моркву. Нарізати цибулю і натерти моркву на крупній тертці.
  3. Курячі грудки нарізати кубиками.
  4. Нашаткувати капусту.
  5. У глибоку сковороду влити масло, викласти капусту, цибулю, моркву і курячу грудку.
  6. Підготовлені овочі з грудкою перемішати і згасити на середньому вогні при періодичному помішуванні. Додати сіль і перець за смаком. Нарізати зелень кропу з петрушкою і додати до капусти.
  7. Остудити начинку.
  8. Розділити тісто на дві нерівні частини. Більшу частину розкачати і викласти на деко або в форму для випічки.
  9. Викласти начинку, розкачати другу частину тіста і сформувати пиріг.
  10. Змастити пиріг збитим яйцем. Випікати при температурі 170 — 180 гр. хвилин 35-40. орієнтуйтеся по своїй духовці. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Апельсиновий пиріг
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

пять + 9 =

Сейчас читают:
Top