Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою
Содержание
Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою
Інгредієнти для «Капустяний пиріг з курячою грудкою»:
тісто
Молоко (можна взяти сироватку)) — 250 мл
Яйце куряче — 2 шт
Сіль — 2 ч. Л.
Цукор — 4 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно ((може знадобитися трохи більше або менше в залежності від якості борошна)) — 630 г
Масло вершкове — 50 г
Олія — 3 ст. л.
Дріжджі — 2 ч. Л.
начинка
Грудка куряча ((- 400г приблизно)) — 350 г
Морква (невеликі — 140 г) — 2 шт
Цибуля ріпчаста (130 г) — 1 шт
Капуста білокачанна / Капустa (приблизно) — 600 г
Зелень (кропу і петрушки за смаком)
Масло рослинне (приблизно) — 3 ст. л.
Сіль (за смаком) — 1 ч. Л.
Перець чорний (за смаком) — 1 \ 4 ч. Л.
Час приготування: 180 хвилин
Рецепт «Капустяний пиріг з курячою грудкою»:
- Тісто я приготувала в хлібопічці. Можна замісити зручним для вас способом: опарним або безопарним. Вершкове масло розтопити і остудити до теплого стану, підігріти молоко. У відерце покласти продукти відповідно до інструкції вашої хлібопічки. У мене спочатку сухі, потім рідкі. Виставити програму — тісто для піци. Після закінчення програми дати йому піднятися.
- Підготувати інгредієнти для начинки. Очистити цибулю і моркву. Нарізати цибулю і натерти моркву на крупній тертці.
- Курячі грудки нарізати кубиками.
- Нашаткувати капусту.
- У глибоку сковороду влити масло, викласти капусту, цибулю, моркву і курячу грудку.
- Підготовлені овочі з грудкою перемішати і згасити на середньому вогні при періодичному помішуванні. Додати сіль і перець за смаком. Нарізати зелень кропу з петрушкою і додати до капусти.
- Остудити начинку.
- Розділити тісто на дві нерівні частини. Більшу частину розкачати і викласти на деко або в форму для випічки.
- Викласти начинку, розкачати другу частину тіста і сформувати пиріг.
- Змастити пиріг збитим яйцем. Випікати при температурі 170 — 180 гр. хвилин 35-40. орієнтуйтеся по своїй духовці. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )