Рецепт Тертий пиріг з вишнею
3005 Рецепт Тертий пиріг з вишнею

Рецепт Тертий пиріг з вишнею


Рецепт Тертий пиріг з вишнею

See also: Fermer House

Інгредієнти для «Тертий пиріг з вишнею»:

тісто

Борошно пшеничне / Борошно — 4 скл.
Цукор — 2/3 скл.
Маргарин — 100 г
Олія — ​​3 ст. л.
Яйце куряче — 2 шт
Ванілін — 1 г
Сметана — 3 ст. л.
Сода гашена оцтом — 1.5 ч. Л.

начинка

Вишня — 500 г
Цукор — 2/3 скл.
Крохмаль — 2.5 ст. л.

Рецепт «Тертий пиріг з вишнею»:

  1. Стакан 250 мл.
  2. Для початку займемося начинкою. Перебираємо вишню, миємо й чистимо від кісточок.
  3. Кладемо вишню в каструлю з товстим дном або невеликий казан. Додаємо цукор, перемішуємо і ставимо на середній вогонь.
  4. Після того як вишня закипить, зменшуємо вогонь на мінімальний і додаємо крохмаль, перемішуємо. Варимо помішуючи пару хвилин до загустіння.
  5.  Обов’язково даємо охолонути нашої начинці, перед тим як класти її в пиріг.
  6. Тепер займемося тістом. У велику миску висипаємо борошно. Розтоплюємо маргарин, змішуємо маргарин з рослинним маслом і додаємо в борошно.
  7. Перетираємо руками борошно з маргарином і маслом в крихту.
  8. Додаємо яйця, цукор, сметану, ванілін і соду гашене до борошна і все перемішуємо.
  9. Замішуємо тісто і ділимо його на дві частини, 2/3 і 1/3 частини. 1/3 частина тісту кладемо в морозилку на 40 хвилин.
  10. Застілаємо форму для випічки пергаментом. У мене роз’ємна форма діаметром 28 см. Розкачуємо більшу частину тісту трохи більше ніж розмір форми. Викладаємо тісто у форму і робимо бортики близько сантиметра.
  11. Викладаємо начинку на тісто і розрівнюємо.
  12. Дістаємо тісто з морозилки і тремо на крупну тертку поверх начинки.
  13. Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 45 хвилин до зарум’янювання пирога.
  14. Готовому пирогу даємо охолонути, потім розрізаємо його як вам зручно. Я ріжу на квадратики. При бажанні пиріг можна посипати цукровою пудрою.
  15. Приємного всім апетиту!
Читайте ще:  Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

1 × два =

Сейчас читают:
Top