382 Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»

Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»


Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»

Інгредієнти для рецепта Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»

Борошно Черемхова — 50 г
Борошно пшеничне — 130 г
Яйце куряче — 6 шт
Яблуко (Великих) — 2 шт
Розпушувач тесту — 8 г
Цукор — 130 г

  1. Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Білки збити до стійких піків.
  2. До жовтків додати білкову масу і акуратно лопатки за годинниковою стрілкою перемішати дуже акуратно. Всипати обидва види борошна і розпушувач. Знову ж лопаткою перемішуємо тісто до однорідної консистенції. Міксером не користуємося.
  3. Чашу мультиварки змастити олією. Яблука очистити від шкірки і прибрати серцевину з кісточками. На дно чаші довільно нарізати яблука невеликими скибочками. Яблук можна брати і більше. Зверху на яблука викласти акуратно тісто. Закрити кришкою мультиварку і поставити режим ВИПІЧКА на 35 хвилин. Готовий пиріг відразу (ще гарячим) перевернути на тарілку, щоб яблука виявилися зверху. Остудити пиріг і при бажанні зверху присипати цукровою пудрою.
Читайте ще:  Рецепт Ягідний бісквітний пиріг
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top