Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»
Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»
Інгредієнти для рецепта Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»
Борошно Черемхова — 50 г
Борошно пшеничне — 130 г
Яйце куряче — 6 шт
Яблуко (Великих) — 2 шт
Розпушувач тесту — 8 г
Цукор — 130 г
- Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Білки збити до стійких піків.
- До жовтків додати білкову масу і акуратно лопатки за годинниковою стрілкою перемішати дуже акуратно. Всипати обидва види борошна і розпушувач. Знову ж лопаткою перемішуємо тісто до однорідної консистенції. Міксером не користуємося.
- Чашу мультиварки змастити олією. Яблука очистити від шкірки і прибрати серцевину з кісточками. На дно чаші довільно нарізати яблука невеликими скибочками. Яблук можна брати і більше. Зверху на яблука викласти акуратно тісто. Закрити кришкою мультиварку і поставити режим ВИПІЧКА на 35 хвилин. Готовий пиріг відразу (ще гарячим) перевернути на тарілку, щоб яблука виявилися зверху. Остудити пиріг і при бажанні зверху присипати цукровою пудрою.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )