3256 Рецепт Салат з цвітної капусти з консервами

Рецепт Салат з цвітної капусти з консервами


Рецепт Салат з цвітної капусти з консервами

Інгредієнти для «Салат з цвітної капусти з консервами»:

Капуста цвітна (У мене половина великого качана вагою 1 кг з качаном.) — 1 шт
Кукурудза — 0,5 бан.
Фета — 150 г
Цибуля зелена — 1 Пуч.
Консерви рибні (У мене горбуша.) — 1 бан.
Майонез — за смаком
Сіль за смаком
Цукор — 1 ч. Л.
Оцет — 1 ч. Л.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 2

Рецепт «Салат з цвітної капусти з консервами»:

Капусту розібрати на суцвіття. У каструлі закип’ятити воду. Додати сіль, цукор і оцет. Замість оцту можна лимонний сік, але трохи більше. Але не чайну ложку, а столову. З додаванням підкислювача, цукру і солі капустка виходить дуже смачна!

Капусту довести до кипіння і варити після закипання 7-8 хвилин. Так вона виходить хрустка. Готову капусту відкинути на друшляк, дати стекти воді і викласти на блюдо в один шар.

Фету нарізати кубиками. Викласти на капусту фету і кукурудзу без рідини.

З консервованої горбуші (можна взяти і іншу консервовану рибку у власному соку або в олії) злити рідину, розібрати на шматочки, звільнивши від шкіри і кісток (при наявності). Лук порубати. Викласти на капусту рибу і цибулю.

Зверху на салат нанести майонез краплями. Якщо готуєте на святковий стіл, то можна нанести майонез за допомогою кондитерського мішка, буде красиво. Прикрасити зеленню. Все, смачний салатик готовий! Швидко і просто. Всім смачного!

Читайте ще:  Рецепт Салат «Простий»
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top