Рецепт Салат з цвітної капусти з консервами
Содержание
Рецепт Салат з цвітної капусти з консервами
Інгредієнти для «Салат з цвітної капусти з консервами»:
Капуста цвітна (У мене половина великого качана вагою 1 кг з качаном.) — 1 шт
Кукурудза — 0,5 бан.
Фета — 150 г
Цибуля зелена — 1 Пуч.
Консерви рибні (У мене горбуша.) — 1 бан.
Майонез — за смаком
Сіль за смаком
Цукор — 1 ч. Л.
Оцет — 1 ч. Л.
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 2
Рецепт «Салат з цвітної капусти з консервами»:
Капусту розібрати на суцвіття. У каструлі закип’ятити воду. Додати сіль, цукор і оцет. Замість оцту можна лимонний сік, але трохи більше. Але не чайну ложку, а столову. З додаванням підкислювача, цукру і солі капустка виходить дуже смачна!
Капусту довести до кипіння і варити після закипання 7-8 хвилин. Так вона виходить хрустка. Готову капусту відкинути на друшляк, дати стекти воді і викласти на блюдо в один шар.
Фету нарізати кубиками. Викласти на капусту фету і кукурудзу без рідини.
З консервованої горбуші (можна взяти і іншу консервовану рибку у власному соку або в олії) злити рідину, розібрати на шматочки, звільнивши від шкіри і кісток (при наявності). Лук порубати. Викласти на капусту рибу і цибулю.
Зверху на салат нанести майонез краплями. Якщо готуєте на святковий стіл, то можна нанести майонез за допомогою кондитерського мішка, буде красиво. Прикрасити зеленню. Все, смачний салатик готовий! Швидко і просто. Всім смачного!