3160 Рецепт Шоколадний пиріг з грушами

Рецепт Шоколадний пиріг з грушами


Рецепт Шоколадний пиріг з грушами

Інгредієнти для «Шоколадний пиріг з грушами»:

Яйце куряче — 2 шт
Цукор — 180 г
Сироватка — 180 мл
Сода гашене оцтом — 1 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно — 270 г
Какао-порошок — 1 ст. л.
Груша (маленького розміру) — 6 шт

Рецепт «Шоколадний пиріг з грушами»:

  1. Яйця збити з цукром до пишної, світлої маси.
  2. Додати сироватку і соду, гашену оцтом. Перемішати.
  3. Всипати борошно і какао. Ретельно перемішати до однорідної консистенції (тісто трохи густіше, ніж на оладки).
  4. Груші вимити, нарізати часточками (мої груші були дрібними, на форму діаметром 20 см пішло 6 штук). Форму трохи змастити олією, на дно укласти часточки груш.
  5. Зверху викласти тісто.
  6. Надіслати пиріг випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин (готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою).
  7. Готовий пиріг виймаємо з духовки, даємо йому охолонути.
Читайте ще:  Різдвяний апельсиновий пиріг
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top