Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою
Содержание
Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою
Інгредієнти для «Самса по домашньому з м’ясною начинкою»:
Для тіста
Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Вода (холодна) — 250 мл
Масло вершкове — 100 г
Сіль — 2 пучки.
Для начинки
Стегно куряче — 600 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Сіль — 2 пучки.
Перець запашний — 2 пучки.
Для прикраси самси
Яйце куряче (жовток) — 1 шт
Кунжут — 1 ст. л.
Час приготування: 110 хвилин
Кількість порцій: 7
Рецепт «Самса по домашньому з м’ясною начинкою»:
- Розм’якшене вершкове масло розрізати на невеликі шматки і помістіть в глибоку миску.
- Додайте 1/2 частину борошна, воду і щіпку солі.
- Додайте ще 1/2 частину борошна.
- Вимісити тісто і відправте його на 1 годину в холодильник.
- Філе курячого стегна наріжте дрібно.
- Лук подрібніть півкільцями. Змішайте філе з цибулею, приправте за смаком.
- Дістаньте тісто з холодильника.
- Розділіть його на 6-7 частин.
- З тіста і начинки формуйте самсу по типу трикутників, згладжуючи кути.
- Змастіть самсу жовтком і присипте кунжутом.
- Випікайте близько 30 хвилин при температурі 180 ˚.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )