71 | 0
Раздел: Рецепти Пирогів
Оцените статью:
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 голосов, в среднем: 0 из 5)

Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою

Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою

Інгредієнти для «Самса по домашньому з м’ясною начинкою»:

Для тіста

Борошно пшеничне / Борошно – 250 г
Вода (холодна) – 250 мл
Масло вершкове – 100 г
Сіль – 2 пучки.

Для начинки

Стегно куряче – 600 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Сіль – 2 пучки.
Перець запашний – 2 пучки.

Для прикраси самси

Яйце куряче (жовток) – 1 шт
Кунжут – 1 ст. л.

Час приготування: 110 хвилин

Кількість порцій: 7

Рецепт «Самса по домашньому з м’ясною начинкою»:

  1. Розм’якшене вершкове масло розрізати на невеликі шматки і помістіть в глибоку миску.
  2. Додайте 1/2 частину борошна, воду і щіпку солі.
  3. Додайте ще 1/2 частину борошна.
  4. Вимісити тісто і відправте його на 1 годину в холодильник.
  5. Філе курячого стегна наріжте дрібно.
  6. Лук подрібніть півкільцями. Змішайте філе з цибулею, приправте за смаком.
  7. Дістаньте тісто з холодильника.
  8. Розділіть його на 6-7 частин.
  9. З тіста і начинки формуйте самсу по типу трикутників, згладжуючи кути.
  10. Змастіть самсу жовтком і присипте кунжутом.
  11. Випікайте близько 30 хвилин при температурі 180 ˚.

  Рецепт Тертий пиріг з вишнею

Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою

Вы читаете статью Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою. Все материалы на сайте Ksenichka, а также и статья Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою - написаны с целью информационного обогащения и мы рады если Вам нравиться наш Журнал.

Отзывы к статье Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою