Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою
3235 Рецепт Самса по домашньому з м'ясною начинкою

Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою


Рецепт Самса по домашньому з м’ясною начинкою

Інгредієнти для «Самса по домашньому з м’ясною начинкою»:

Для тіста

Борошно пшеничне / Борошно – 250 г
Вода (холодна) – 250 мл
Масло вершкове – 100 г
Сіль – 2 пучки.

Для начинки

Стегно куряче – 600 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Сіль – 2 пучки.
Перець запашний – 2 пучки.

Для прикраси самси

Яйце куряче (жовток) – 1 шт
Кунжут – 1 ст. л.

Час приготування: 110 хвилин

Кількість порцій: 7

Рецепт «Самса по домашньому з м’ясною начинкою»:

  1. Розм’якшене вершкове масло розрізати на невеликі шматки і помістіть в глибоку миску.
  2. Додайте 1/2 частину борошна, воду і щіпку солі.
  3. Додайте ще 1/2 частину борошна.
  4. Вимісити тісто і відправте його на 1 годину в холодильник.
  5. Філе курячого стегна наріжте дрібно.
  6. Лук подрібніть півкільцями. Змішайте філе з цибулею, приправте за смаком.
  7. Дістаньте тісто з холодильника.
  8. Розділіть його на 6-7 частин.
  9. З тіста і начинки формуйте самсу по типу трикутників, згладжуючи кути.
  10. Змастіть самсу жовтком і присипте кунжутом.
  11. Випікайте близько 30 хвилин при температурі 180 ˚.

Читайте ще:  Рецепт Яблучний пиріг з вершковим кремом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × два =

Сейчас читают:
Top