3216 Рецепт Шарлотка з карамеллю і кокосом

Рецепт Шарлотка з карамеллю і кокосом


Рецепт Шарлотка з карамеллю і кокосом

Інгредієнти для «Шарлотка з карамеллю і кокосом»:

Яйце куряче — 3 шт
Цукор — 0,5 скл.
Цукрова пудра (з кокосовою стружкою ) — 1 пакет.
Борошно пшеничне / Борошно — 1 скл.
Розпушувач тісту — 0,5 ч. Л.
Яблуко (маленьке) — 5 шт
Карамель  — 1 пакет.

Рецепт «Шарлотка з карамеллю і кокосом»:

  1. Яйця збити з цукром до піни.
  2. Продовжуючи збивати, всипати цукрову пудру.
    Потім просіяне борошно і розпушувач. Замісити однорідне тісто.
  3. Тісто вилити у форму (форму для духовки змастити вершковим маслом), у яблучок, для стійкісті, підрізати основу, викласти яблоки в тісто.
  4. Готувати при 160-180 градусах до сухої скіпки.
  5. Вийняти готовий пиріг на блюдо.
  6. Приготувати карамель, відповідно до інструкції на пакетику.
  7. Розрізати пиріг порційно і кожен шматочок полити карамеллю.

Рецепт Шарлотка з карамеллю і кокосом

Читайте ще:  Різдвяний апельсиновий пиріг
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top