Рецепт Шарлотка з карамеллю і кокосом
Содержание
Рецепт Шарлотка з карамеллю і кокосом
Інгредієнти для «Шарлотка з карамеллю і кокосом»:
Яйце куряче — 3 шт
Цукор — 0,5 скл.
Цукрова пудра (з кокосовою стружкою ) — 1 пакет.
Борошно пшеничне / Борошно — 1 скл.
Розпушувач тісту — 0,5 ч. Л.
Яблуко (маленьке) — 5 шт
Карамель — 1 пакет.
Рецепт «Шарлотка з карамеллю і кокосом»:
- Яйця збити з цукром до піни.
- Продовжуючи збивати, всипати цукрову пудру.
Потім просіяне борошно і розпушувач. Замісити однорідне тісто. - Тісто вилити у форму (форму для духовки змастити вершковим маслом), у яблучок, для стійкісті, підрізати основу, викласти яблоки в тісто.
- Готувати при 160-180 градусах до сухої скіпки.
- Вийняти готовий пиріг на блюдо.
- Приготувати карамель, відповідно до інструкції на пакетику.
- Розрізати пиріг порційно і кожен шматочок полити карамеллю.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )