Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі
Содержание
Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі
Інгредієнти для «Куряче філе, запечене в гарбузі»:
основа
Гарбуз — 1940 г
Олія — 1 ст. л.
начинка
Філе куряче — 700 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Яблуко — 1 шт
Слива — 5 шт
Спеції (для курки) — 1 ст. л.
Приправа (прованські трави) — 1 ст. л.
Сіль — 0.7 ч. Л.
Перець чорний (мелений) — 0.5 ч. Л.
для смаження
Олія — 3 ст. л.
Час приготування: 140 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Куряче філе, запечене в гарбузі»:
- Філе курки розділити на шматочки, ароматизувати спеціями і приправою, залишити на 30 хвилин.
- У гарбуза зрізати «кришечку», вичистити насіння.
- Підготувати яблуко і сливи.
- Цибулю порізати, посмажити до напівпрозорості на рослинній олії, додати шматочки курки і надати їм золотистий колір.
- Розігріти духовку до 180 градусів. Всі інгредієнти начинки з’єднати, посолити, поперчити.
- Помістити начинку в гарбуз. Змастити поверхню гарбуза рослинним маслом.
- Закрити «кришечкою», поставити на деко і відправити в духовку.
- Випікати при температурі 180 градусів. Після закінчення 100 хвилин гарбуз і начинка готові. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )