Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі
3251 Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі

Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі


Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі

Інгредієнти для «Куряче філе, запечене в гарбузі»:

основа

Гарбуз – 1940 г
Олія – ​​1 ст. л.

начинка

Філе куряче – 700 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Яблуко – 1 шт
Слива – 5 шт
Спеції (для курки) – 1 ст. л.
Приправа (прованські трави) – 1 ст. л.
Сіль – 0.7 ч. Л.
Перець чорний (мелений) – 0.5 ч. Л.

для смаження

Олія – ​​3 ст. л.

Час приготування: 140 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Куряче філе, запечене в гарбузі»:

  1. Філе курки розділити на шматочки, ароматизувати спеціями і приправою, залишити на 30 хвилин.
  2. У гарбуза зрізати “кришечку”, вичистити насіння.
  3. Підготувати яблуко і сливи.
  4. Цибулю порізати, посмажити до напівпрозорості на рослинній олії, додати шматочки курки і надати їм золотистий колір.
  5. Розігріти духовку до 180 градусів. Всі інгредієнти начинки з’єднати, посолити, поперчити.
  6. Помістити начинку в гарбуз. Змастити поверхню гарбуза рослинним маслом.
  7. Закрити “кришечкою”, поставити на деко і відправити в духовку.
  8. Випікати при температурі 180 градусів. Після закінчення 100 хвилин гарбуз і начинка готові. Смачного!
Статью нашли по запросам:
  • готовим разом куряче мясо запечене в гарбузі
Читайте ще:  Рецепт Курячі сердечка гостро-вершкові
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 + три =

Сейчас читают:
Top