3348 Рецепт Апельсиновий пиріг

Рецепт Апельсиновий пиріг


Рецепт Апельсиновий пиріг

See also: Chronic fatigue syndrome

Інгредієнти для «Апельсиновий пиріг»:

тісто

Борошно пшеничне / Борошно — 1 скл.
Масло вершкове — 180 г
Яйце куряче — 2 шт
цукор
сіль
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.

сироп

Апельсин — 6 шт
Цукор — 1 стакан.
Сіль — 0.25 ч. л.

Рецепт «Апельсиновий пиріг»:

  1. Натираємо цедру одного апельсина. З двох апельсинів вичавлюємо сік, повинно вийти 2/3 склянки.
  2. Решта апельсини нарізаємо тонкими кружечками і розкладаємо на тарілці. Готуємо в мікрохвильовці 3 хвилини на високій потужності.
  3. Готуємо сироп. В апельсиновий сік додаємо цукор і сіль.
  4. Викладаємо кружечки апельсини і на повільному вогні доводимо до кипіння. Варимо ще 6 хвилин.
  5. Шумівкою перекласти апельсини на тарілку. Сироп уварюємо, до зменшення в обсязі в 2 рази.
  6. Готуємо тісто. Вершкове масло збиваємо з цукром.
  7. Додаємо по одному яйця, кожен раз збиваємо.
  8. Додаємо цедру і перемішуємо.
  9. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Добре перемішуємо. Тісто готове.
  10. Форму діаметром 20 см, застилає пергаментом, змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто.
  11. Зверху викладаємо апельсини. Випікаємо в гарячій духовці при температурі 190 градусів 15 хвилин. Зменшуємо температуру до 170 градусів і випікаємо ще 40 хвилин.
  12. Даємо пирогу трохи охолонути.
  13. Робимо проколи дерев’яною шпажкою і змащуємо пиріг сиропом.
  14. Даємо пирога повністю охолонути. Смачного 🙂

Читайте ще:  Тіропіта з бринзою
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top