Рецепт Зефір мандариновий-пряний
3333 Рецепт Зефір мандариновий-пряний

Рецепт Зефір мандариновий-пряний


Рецепт Зефір мандариновий-пряний

Інгредієнти для «Зефір мандариновий-пряний»:

Яблуко (Середнього розміру. 230 гр. пюре повинно бути за рецептом.) – 5 шт
Білок яєчний (38-40 гр.) – 1 шт
Мандарин (Відокремити від плівок 20 гр пюре повинно бути за рецептом) – 1 шт
Вода – 150 мл
Агар-агар (3 ч.л. з гіркою) – 9 г
Цедра лимона (2 чайні ложки) – 2 ч. Л.
Імбир (Можна свіжий, можна порошок.) – 1.2 ч. Л.
Гвоздика (Меленої гвоздики) – 1.4 ч. Л.
Горіх мускатний – 1.4 ч. Л.
Цукор – 500 г
Сироп глюкози (сироп потрібен для уникнення кристалізації цукру і для більш тривалого зберігання.) – 1 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Рецепт «Зефір мандариновий-пряний»:

1) Яблука очистити, поставити в мікрохвильовку з розрахунку на 1 яблуко 2 хвилини. Мандарин очистити від плівок.
Яблука і мандарин пробити блендером, 230 гр. яблучного пюре, 20 гр. мандаринового пюре повинно вийти.

2) В воді замочити агар-агар.
3) Агар поставити на плиту, довести до кипіння, додати цукор і сироп глюкози. У міксері з’єднати яблучне, мандаринове пюре, білок і збити до білого стану і пишності. Коли цукор розчиниться, варити ще приблизно 5 хвилин до тонкої ниточки. Сироп відставити на 1-2 хвилини.

4) Продовжуючи збивати поступово влити сироп в пюре. Потім додати спеції і цедру лимона.
Збиваємо до щільної, тягнучої маси.

5) Зефір перекласти в кондитерський мішок з великою насадкою. Відсадити на пергамент або на силіконовий килимок. Залишити для стабілізації не менше ніж на 8-10 годин.
Обсипати цукровою пудрою і насолоджуватися чаюванням !!! Смачного.

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Зефіра)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × один =

Сейчас читают:
Статьи рядом
Top