3400 Рецепт Запіканка з сочевиці

Рецепт Запіканка з сочевиці


Рецепт Запіканка з сочевиці

Читайте также: Два секрета молодой кожи японок: просто и гениально!

Інгредієнти для «Запіканка з сочевиці»:

Сочевиця (червона) — 120 г
Рис — 100 г
Морква (велика) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 3 зуб.
Печериці — 100 г
Соус томатний — 200 г
Орегано — 1 ч. Л.
Петрушка — 1/2 Пуч.
Яйце куряче — 2 шт
Моцарелла — 150 г
Помідори черрі — 15 шт

Рецепт «Запіканка з сочевиці»:

  1. Сочевицю залити холодною водою на 2 години.
  2. В окремих мисках відварити сочевицю і рис до готовності.
  3. Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на олії
  4. Додати нарізану на шматочки моркву і нарізані на пластинки печериці.
  5. Додати томатний соус. Перемішати. Посолити, поперчити і додати орегано. Зняти з вогню.
  6. Додати рис і сочевицю. Перемішати.
  7. Форму для запікання змастити маслом.
    Викласти сочевичну-рисову суміш у форму і залишити злегка охолонути.
  8. Яйця злегка збити виделкою. Петрушку дрібно нарізати.
    Додати в суміш петрушку і яйця. Перемішати.
    Помідори-чері розрізати навпіл. Вставити половинки помідорів в запіканку.
  9. Міні-моцарелу розрізати навпіл і вставити між половинками помідорів.
    Запікати в розігрітій духовці при 180гр 35 хвилин.
    Подавати блюдо гарячим!
Читайте ще:  Рецепт Запіканка з творогу і яблук
По теме: ( из рубрики Рецепти Запіканка )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top