Рецепт Запіканка з сочевиці
Рецепт Запіканка з сочевиці
Читайте также: Два секрета молодой кожи японок: просто и гениально!
Інгредієнти для «Запіканка з сочевиці»:
Сочевиця (червона) — 120 г
Рис — 100 г
Морква (велика) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 3 зуб.
Печериці — 100 г
Соус томатний — 200 г
Орегано — 1 ч. Л.
Петрушка — 1/2 Пуч.
Яйце куряче — 2 шт
Моцарелла — 150 г
Помідори черрі — 15 шт
Рецепт «Запіканка з сочевиці»:
- Сочевицю залити холодною водою на 2 години.
- В окремих мисках відварити сочевицю і рис до готовності.
- Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на олії
- Додати нарізану на шматочки моркву і нарізані на пластинки печериці.
- Додати томатний соус. Перемішати. Посолити, поперчити і додати орегано. Зняти з вогню.
- Додати рис і сочевицю. Перемішати.
- Форму для запікання змастити маслом.
Викласти сочевичну-рисову суміш у форму і залишити злегка охолонути. - Яйця злегка збити виделкою. Петрушку дрібно нарізати.
Додати в суміш петрушку і яйця. Перемішати.
Помідори-чері розрізати навпіл. Вставити половинки помідорів в запіканку. - Міні-моцарелу розрізати навпіл і вставити між половинками помідорів.
Запікати в розігрітій духовці при 180гр 35 хвилин.
Подавати блюдо гарячим!
По теме: ( из рубрики Рецепти Запіканка )