3387 Рецепт Пшоняний пиріг з бананом і ківі

Рецепт Пшоняний пиріг з бананом і ківі


Рецепт Пшоняний пиріг з бананом і ківі

Інгредієнти для «Пшоняний пиріг з бананом і ківі»:

Пшоно (стакан = 250 мл / 150 г крупи) — 1 скл.
Молоко — 550 мл
Цукор — 70 г
Ківі (стиглі, солодкі) — 4 шт
Банан — 1 шт
Кориця — до смаку
Масло вершкове — 20 г
Сіль за смаком

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецепт «Пшоняний пиріг з бананом і ківі»:

  1. Промиваємо пшоно і готуємо пшоняну кашу з молоком, цукром, дрібкою солі і шматочком вершкового масла. Каша повинна стати густою, але не розсипчастою. Після закипання варити приблизно 10 хвилин.
  2. Крупа може бути не зовсім готовою, це нормально, дійде до кондиції в духовці.
    (!) Не забуваємо помішувати кашу в процесі варіння, щоб не пригоріла.
  3. Очищаємо ківі і банан.
  4. Нарізаємо банан кільцями, ківі — шматочками.
  5. Включаємо і нагріваємо духовку до 200 *.
    Беремо форму для випікання. У мене кругла діаметром 20 см.
  6. Дно форми з візерунком, тому я її змащую маслом і посипаю панірувальними сухарями. Завдяки цьому пиріг не буде застрягати в узорах.
  7. Викладаємо шар з 1/2 каші. Потім шар банана.
  8. Шар залишився 1/2 каші.
  9. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин. Час залежить від духовки. Верхній шар каші повинен підрум’янитися.
  10. Пиріг трохи охолоджуємо і перекладаємо на тарілку. Для краси можна посипати цукровою пудрою і корицею.
Читайте ще:  Шоколадно-горіховий пиріг з меренгою
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top