Рецепт Тістечка з джемом в глазурі
Содержание
Рецепт Тістечка з джемом в глазурі
Інгредієнти для «Тістечка з джемом в глазурі»:
тісто
Яйце куряче — 2 шт
Масло вершкове — 130 г
Цукор — 130 г
Борошно пшеничне / Борошно — 220 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Вода — 80 мл
начинка
Джем — 7 ст. л.
глазур
Какао-порошок — 70 г
Масло вершкове — 70 г
Цукор — 70 г
Молоко — 50 мл
посипання
Печиво (Пісочне) — 80 г
Рецепт «Тістечка з джемом в глазурі»:
- Розтерти розм’якшене вершкове масло з цукром.
- Яйця добре збити в пишну білу масу.
- З’єднати яйця і масло з цукром, збити до однорідності. Додати борошно з розпушувачем, перемішати.
- Додати воду, перемішати.
- Форму для випічки, у мене форма розміром 20 * 30 см, змастити маслом або застелити пергаментом. Викласти в форму тісто, розрівняти. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 35 хвилин. Тісто зверху має злегка підрум’янитися. Головне не перетримати в духовці наш корж.
- Готовий корж розрізати на дві рівні частини. По краях тісто обрізати.
- Одну частину коржа добре промазати джемом. У мене яблучний. Ще дуже смачно виходить з полуничним і вишневим. Накрити другим коржем. Залишити на пару годин для просочення.
- Розрізати на невеликі тістечка.
- Приготуємо глазур. У мисочці змішати молоко, цукор, какао і вершкове масло. Довести до кипіння, варити 1-2 хвилини помішуючи на маленькому вогні.
- Для посипання візьмемо обрізки від коржа і будь-пісочне печиво, перемелемо все в блендері в крихту. Також можна взяти для посипання замість печива подрібнені горіхи. Викладемо посипання на тарілку.
- Кожне тістечко добре занурюємо в глазур. Перевертаємо за допомогою вилки тістечко, щоб глазур покривала всі сторони.
- Потім тістечко викладаємо на посипання і кожною стороною тістечко занурюємо в крихту. Викладаємо на блюдо.
Готові тістечка остудити пів години в холодильнику, щоб застигла глазур.
По теме: ( из рубрики Рецепти Тістечка )