Рецепт Ледачі хачапурі «Йока»
Содержание
Рецепт Ледачі хачапурі «Йока»
Інгредієнти для «ледачі хачапурі «Йока»
Лаваш — 1 шт
Яйце куряче — 1 шт
Сир твердий — 50 г
Зелень — 1 Пуч.
Масло вершкове (для обсмажування) — 25 г
Сіль за смаком
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 1
Рецепт «ледачі хачапурі «Йока»:
- Нарізаємо дрібно зелень
- Викладаємо лаваш в широку тарілку і розбиваємо туди яйце. Збовтуємо яйце виделкою
- Викладаємо туди ж зелень і тертий сир. Добре перемішуємо і солимо
- Звертаємо лаваш трикутником
- Викладаємо лаваш на розігріту сковорідку з вершковим маслом швом вниз
- Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки
По теме: ( из рубрики Рецепти Лавашів )