Густий суп «Нохутли аш»
Содержание
Густий суп «Нохутли аш»
Інгредієнти для «Густий суп» Нохутли аш «»:
Нут — 150 г
Яловичина (м’якоть) — 350 г
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Соєвий соус — 1 ст. л.
Томатна паста — 1 ст. л.
Перець чорний мелений
Олія — 2 ст. л.
сіль
Рецепт «Густий суп» Нохутли аш «»:
- Нут замочити в холодній воді як мінімум на 4 години, а краще на ніч. Потім воду злити і залити новою, відварити нут у воді близько 2-2,5 годин, потім посолити і зняти з плити. Після варіння нут залишити у відварі, в якому він варився (його повинно бути близько 500-700 мл).
- Яловичину промити, зачистити від плівок і нарізати великим кубиком.
- На сковороді розігріти олію і обсмажити до рум’яної скоринки яловичину.
- Залити обсмажені шматочки яловичини водою, повністю покривши їй м’ясо. Накрити сковороду кришкою і тушкувати яловичину близько години (при необхідності підливати воду, якщо вона вся випарується). Потім додати томатну пасту і тушкувати ще хвилин 5.
- Помити очистити і нарізати кубиками морква, цибуля очистити і дрібно порубати.
- Додати овочі до тушкованої яловичини і готувати на повільному вогні, під кришкою близько 20 хвилин. Важливо, щоб в результаті гасіння залишилася рідина.
- За пару хвилин до приготування влити трохи соєвого соусу і перемішати. При необхідності підсолити.
- У чашу для подачі супу викласти нут з бульйоном.
- Поверх додати тушковану яловичину з овочами і соусом. Подавати до столу посипавши меленим перцем. Можна доповнити кільцями свіжої цибулі. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )