Морквяний суп «Помаранчеве літо»
Содержание
Морквяний суп «Помаранчеве літо»
Інгредієнти для «Морквяний суп» Помаранчеве літо «»:
Морква — 400 г
Апельсин — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Ізюм — 1 горст.
Олія — 1 ст. л.
Коріандр (мелений) — 1 пучку.
Вода — 400 мл
Соєвий соус (Kikkoman солодкий) — 1 ст. л.
Перець чорний мелений)
Горіхи волоські (для подачі) — 2 горст.
Рецепт «Морквяний суп» Помаранчеве літо «»:
- Морква потерти на крупній тертці.
- З апельсина зняти цедру, вичавити сік.
- Порізати цибулю і часник довільно. Потомити на рослинній олії до м’якості.
- Додати моркву і апельсинову цедру.
- Долити апельсиновий сік і воду так, щоб морква була лише злегка покрита рідиною .. Приправити меленим коріандром. Варити морква 15 хвилин.
- Потім збити блендером до утворення пюре.
- Додати, якщо потрібно рідину, промиті родзинки, довести до кипіння.
- В кінці готування додати соєвий соус солодкий.
- Можна подавати гарячим або теплим. Перед подачею можна присипати волоськими горіхами.
- Але холодним мені подобається більше.
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )