Морквяний суп “Помаранчеве літо”
765 Морквяний суп "Помаранчеве літо"

Морквяний суп “Помаранчеве літо”


Морквяний суп “Помаранчеве літо”

Інгредієнти для “Морквяний суп” Помаранчеве літо “”:

Морква – 400 г
Апельсин – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Часник – 1 зуб.
Ізюм – 1 горст.
Олія – ​​1 ст. л.
Коріандр (мелений) – 1 пучку.
Вода – 400 мл
Соєвий соус (Kikkoman солодкий) – 1 ст. л.
Перець чорний мелений)
Горіхи волоські (для подачі) – 2 горст.

Рецепт “Морквяний суп” Помаранчеве літо “”:

  1. Морква потерти на крупній тертці.
  2. З апельсина зняти цедру, вичавити сік.
  3. Порізати цибулю і часник довільно. Потомити на рослинній олії до м’якості.
  4. Додати моркву і апельсинову цедру.
  5. Долити апельсиновий сік і воду так, щоб морква була лише злегка покрита рідиною .. Приправити меленим коріандром. Варити морква 15 хвилин.
  6. Потім збити блендером до утворення пюре.
  7. Додати, якщо потрібно рідину, промиті родзинки, довести до кипіння.
  8. В кінці готування додати соєвий соус солодкий.
  9. Можна подавати гарячим або теплим. Перед подачею можна присипати волоськими горіхами.
  10. Але холодним мені подобається більше.
Читайте ще:  Рецепт Харчо легкий
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Супів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь + одиннадцать =

Сейчас читают:
Top