Рецепт Гарбузовий крем-суп
3302 Рецепт Гарбузовий крем-суп

Рецепт Гарбузовий крем-суп


Рецепт Гарбузовий крем-суп

Читайте также: Медіа-група “Our Ua”

Інгредієнти для «Гарбузовий крем-суп»:

Гарбуз – 800 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1 шт
Часник – 5 зуб.
Сметана – 3 ст. л.
Томатна паста – 1 ст. л.
Олія – ​​50 мл
Каррі
Горіх мускатний – 0.5 ч. Л.
Сіль – 1 ч. Л.
Перець червоний пекучий
Вода

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецепт «Гарбузовий крем-суп»:

  1. На розігріту каструлю влити олію.
  2. Додати дрібно порізаний часник. І цибуля півкільцями. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  3. Додаємо моркву і обсмажуємо ще пару хвилин.
  4. Гарбуз ріжемо шматочками по 2-3 см. І відправляємо до цибулі з морквою. Заливаємо окропом так, щоб вона трохи покрила гарбуз.
  5. Накриваємо кришкою і варимо 15 хв.
  6. Перевіряємо гарбуз на готовність, він повинен бути м’яким і розваристим.
  7. Додаємо сметану і томатну пасту. Каррі, мускатний горіх, сіль, перець.
  8. Даємо пару хвилин прокипіти. Перебиваємо все блендером до однорідності. Даємо ще з хвилину покипіти і крем-суп готовий. Смачного!!!

Читайте ще:  Курячий суп з рисово-сирними галушками
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Супів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 + двенадцать =

Сейчас читают:
Top