3302 Рецепт Гарбузовий крем-суп

Рецепт Гарбузовий крем-суп


Рецепт Гарбузовий крем-суп

Читайте также: Медіа-група «Our Ua»

Інгредієнти для «Гарбузовий крем-суп»:

Гарбуз — 800 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Часник — 5 зуб.
Сметана — 3 ст. л.
Томатна паста — 1 ст. л.
Олія — ​​50 мл
Каррі
Горіх мускатний — 0.5 ч. Л.
Сіль — 1 ч. Л.
Перець червоний пекучий
Вода

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецепт «Гарбузовий крем-суп»:

  1. На розігріту каструлю влити олію.
  2. Додати дрібно порізаний часник. І цибуля півкільцями. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  3. Додаємо моркву і обсмажуємо ще пару хвилин.
  4. Гарбуз ріжемо шматочками по 2-3 см. І відправляємо до цибулі з морквою. Заливаємо окропом так, щоб вона трохи покрила гарбуз.
  5. Накриваємо кришкою і варимо 15 хв.
  6. Перевіряємо гарбуз на готовність, він повинен бути м’яким і розваристим.
  7. Додаємо сметану і томатну пасту. Каррі, мускатний горіх, сіль, перець.
  8. Даємо пару хвилин прокипіти. Перебиваємо все блендером до однорідності. Даємо ще з хвилину покипіти і крем-суп готовий. Смачного!!!

Читайте ще:  Курячий суп з рисово-сирними галушками
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top