Рецепт Гарбузовий крем-суп
Содержание
Рецепт Гарбузовий крем-суп
Інгредієнти для «Гарбузовий крем-суп»:
Гарбуз — 800 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Часник — 5 зуб.
Сметана — 3 ст. л.
Томатна паста — 1 ст. л.
Олія — 50 мл
Каррі
Горіх мускатний — 0.5 ч. Л.
Сіль — 1 ч. Л.
Перець червоний пекучий
Вода
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 6
Рецепт «Гарбузовий крем-суп»:
- На розігріту каструлю влити олію.
- Додати дрібно порізаний часник. І цибуля півкільцями. Обсмажуємо до золотистого кольору.
- Додаємо моркву і обсмажуємо ще пару хвилин.
- Гарбуз ріжемо шматочками по 2-3 см. І відправляємо до цибулі з морквою. Заливаємо окропом так, щоб вона трохи покрила гарбуз.
- Накриваємо кришкою і варимо 15 хв.
- Перевіряємо гарбуз на готовність, він повинен бути м’яким і розваристим.
- Додаємо сметану і томатну пасту. Каррі, мускатний горіх, сіль, перець.
- Даємо пару хвилин прокипіти. Перебиваємо все блендером до однорідності. Даємо ще з хвилину покипіти і крем-суп готовий. Смачного!!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )