3213 Рецепт Буряковий суп-пюре з песто

Рецепт Буряковий суп-пюре з песто


Рецепт Буряковий суп-пюре з песто

Інгредієнти для «Буряковий суп-пюре з песто»:

ряжанка

Молоко
Закваска (бактеріальна закваска для ряжанки )

суп

Буряк (середній, запекти або відварити до готовності) — 2 шт
Огірок (невеликий) — 4 шт
Ряжанка — 400 мл
Сік лимонний (або за смаком) — 1 ст. л.
Сіль за смаком

песто

Базилік (зелений) — 50 г
Часник — 2 зуб.
Сіль за смаком
Оливкова олія — ​​100 ст. л.
Горіхи кедрові — 2 ст. л.

Рецепт «Буряковий суп-пюре з песто»:

  1. Спочатку необхідно приготувати ряжанку. У пастеризоване молоко кімнатної температури всипати закваску, добре перемішати до повного її розчинення.
    Влити молоко з закваскою в йогуртницю-термос, закрити кришкою і залишити на 6-10 годин.
  2. Готову ряжанку прибрати в холодильник для охолодження.
  3. Приготувати песто. Базилік вимити й обсушити, часник очистити. У чашу блендера покласти базилік, часник і горішки, сіль, влити олію, подрібнити. Сир додавати не потрібно.
  4. Готове песто викласти в банку, зберігати в холодильнику.
  5. Буряк (я віддаю перевагу запеченнному) очистити і нарізати на шматочки.
    Огірки також очистити від шкірки і нарізати.
  6. Відміряти необхідну кількість ряжанки.
  7. У блендер викласти буряк, огірки, влити ряжанку.
  8. Подрібнити до однорідності, після чого приправити за смаком сіллю і лімонниі соком.
    Розлити суп по мисках, додати песто і подавати. Смачного!
Читайте ще:  Суп з кукурудзою
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top