3156 Рецепт Суп-пюре з кабачками і солодким перцем

Рецепт Суп-пюре з кабачками і солодким перцем


Рецепт Суп-пюре з кабачками і солодким перцем

Інгредієнти для «Суп-пюре з кабачками і солодким перцем»:

Вода (/ бульйон) — 1.5 л
Кабачок (550 г) — 3 шт
Перець солодкий (великий) — 4 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Масло рослинне (для обсмажування овочів) — 2 ст. л.
Масло вершкове (для обсмажування овочів) — 20 г
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Паприка солодка — 1.5 ч. Л.
Лист лавровий — 1 шт
Зелень (кріп, петрушка) — 6 веточ.
Сметана — 1 ст. л.

Рецепт «Суп-пюре з кабачками і солодким перцем»:

  1. Кабачок нарізати шматочками і відправити в каструльку з водою і лавровим листочком варитися.
  2. Нарізати цибулю, моркву натерти. Обсмажити на середньому вогні на суміші рослинного і вершкового масла.
  3. Нарізати солодкий перець. Додати до цибулі і моркви, обсмажувати все разом, помішуючи до м’якості перцю.
  4. Приправити сіллю і перцем за смаком, додати паприку. Перемішати.
  5. Коли кабачки стануть м’якими, додати обсмажені овочі в каструльку до кабачки. Відрегулювати суп на сіль і перець, вийняти лавровий листочок.
  6. Зняти каструльку з вогню, пюрировать блендером до однорідного стану.
  7. Додати щедру ложку сметани, дрібно нарубану зелень. Повернути каструльку на вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Зняти каструльку з вогню.
  8. Всім смачного!
Читайте ще:  Морквяний суп "Помаранчеве літо"
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top