Курячий суп з рисово-сирними галушками
2775 Курячий суп з рисово-сирними галушками

Курячий суп з рисово-сирними галушками


Курячий суп з рисово-сирними галушками

Інгредієнти для “Курячий суп з рисово-сирними галушками”:

Курка – 500 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1 шт
Рис ((вареного потрібно 4 столові ложки) галушки) – 0.5 скл.
Сир твердий (галушки) – 100 г
Зелень (за смаком в галушки) – 0.5 Пуч.
Яйце куряче (галушки) – 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно (галушки) – 2 ст. л.
Вода – 2 л

Читайте также: Снится Рак (болезнь)

Рецепт “Курячий суп з рисово-сирними галушками”:

  1. Рис відварити в підсоленій воді. На мою порцію супу, мені було досить 4 столових ложок з гіркою звареного рису.
  2. Відварити курку, в середині варіння покласти цибулину і варити її до готовності, потім викинути.
  3. Моркву натерти на дрібній тертці, додати в бульйон, варити близько 7 хвилин.
  4. Відміряти потрібну кількість рису, сир натерти на тертці, змішати, додати яйце, сіль, зелень, борошно, перемішати.
  5. Зліпити з тіста галушки розміром з волоський горіх. Запустити в киплячий бульйон, поварити 5-7 хвилин, вимкнути, дати настоятися. Смачного!
Читайте ще:  Юшка"за мотивами поморської кухні"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Супів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × три =

Сейчас читают:
Top