Курячий суп з рисово-сирними галушками
Содержание
Курячий суп з рисово-сирними галушками
Інгредієнти для «Курячий суп з рисово-сирними галушками»:
Курка — 500 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Рис ((вареного потрібно 4 столові ложки) галушки) — 0.5 скл.
Сир твердий (галушки) — 100 г
Зелень (за смаком в галушки) — 0.5 Пуч.
Яйце куряче (галушки) — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно (галушки) — 2 ст. л.
Вода — 2 л
Читайте также: Снится Рак (болезнь)
Рецепт «Курячий суп з рисово-сирними галушками»:
- Рис відварити в підсоленій воді. На мою порцію супу, мені було досить 4 столових ложок з гіркою звареного рису.
- Відварити курку, в середині варіння покласти цибулину і варити її до готовності, потім викинути.
- Моркву натерти на дрібній тертці, додати в бульйон, варити близько 7 хвилин.
- Відміряти потрібну кількість рису, сир натерти на тертці, змішати, додати яйце, сіль, зелень, борошно, перемішати.
- Зліпити з тіста галушки розміром з волоський горіх. Запустити в киплячий бульйон, поварити 5-7 хвилин, вимкнути, дати настоятися. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )