2771 Томатний суп з рибними фрикадельками

Томатний суп з рибними фрикадельками


Томатний суп з рибними фрикадельками

Інгредієнти для «Томатний суп з рибними фрикадельками»:

Фарш рибний (В даному рецепті використовувалося філе без шкіри і кісток горбуші і макруруса, приблизно 150 гр. Філе макруруса і 50 гр. Філе горбуші.) — 200 г
Картопля (Великий картопля) — 1 шт
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Томати протерті (з невеликою гіркою) — 1 ст. л.
Жовток яєчний — 1 шт
Крупа перлова — 2 ст. л.
Перець чорний
сіль
Прянощі (суміш пряних трав (кріп, петрушка, базилік))
Селера черешкова (1 стебло черешкові селери) — 1 шт
Вода — 2 л
Олія — ​​3 ст. л.
Лист лавровий — 1 шт
Перець духмяний (5-6 горошин запашного перцю) — 5 шт

Рецепт «Томатний суп з рибними фрикадельками»:

  1. Крупу перлову замочити на ніч, потім промити в 2-3-х водах. У каструлю додати 1,5 літра води, додати промиту перлову крупу. Варити крупу до стану Al dente.
  2. Поки вариться перловка, приготуємо рибний фарш для фрикадельок. Філе без шкіри і кісток макруруса і горбуші пропустити через велику решітку м’ясорубки. Консистенція фаршу буде ніжною, для щільності фаршу додати 1 яєчний жовток, сіль і чорний мелений перець додати за смаком. Потім додати суміш пряних трав (кріп, петрушка, базилік)
  3. Додати невелику кількість панірувальних сухарів. Багато сухарів класти не слід. Фарш повинен мати консистенцію і можливість формування фрикадельок. Морква (1 шт.) Нашаткувати соломкою. Нашаткувати соломкою 1 стебло селери. Нашаткувати півкільцями ріпчасту цибулю.
  4. На сковороду додати 3 ст. ложки рослинної олії. Пасерувати овочі до легкої золотистої скоринки. Потім додати 1 ст. ложку протертих томатів, додати 2-3 ст. ложки бульйону, прогріти пассеровку разом з протертими томатами.
  5. Додати за смаком пряну сушену зелень. Картоплю нарізати кубиками.
  6. У каструлю з перловкою додати картоплю, додати лавровий лист, 5-6 горошин запашного перцю. Варити картоплю до стану Al dente, потім додати рибні фрикадельки. Варити фрикадельки 3-5 хв.
  7. Потім додати пасеровані овочі. Дати прокипіти 1-2 хв. Зняти з вогню.
  8. Суп розлити по тарілках. Додати свіжу зелень за бажанням. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Густий м'ясний суп з кабачками і томатами
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top