26 | 0
Раздел: Рецепти Супів
Оцените статью:
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 голос, в среднем: 5 из 5)

Рецепт Харчо легкий

Рецепт Харчо легкий

Читайте также: Опис автомобіля Toyota Supra 2019 — 2020

Інгредієнти для «Харчо легкий»:

Яловичина  — 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Лист лавровий — 2 шт
Масло вершкове — 15 г
Помідор — 3 шт
Томатна паста — 1 ст. л.
Рис (У мене басматі.) — 80 г
Кінза (свіжа, грам 20-25) — 1 Пуч.
Часник — 3 зуб.
Хмелі-сунелі (1/2 ч.л.) — 0.5 ч. Л.
Базилік (1/3 ч.л.) — 0.3 ч. Л.
Перець чорний (Мелений) — 1 пучку.
Сіль (За смаком) — 1 ч. Л.

Час приготування: 160 хвилин

Кількість порцій: 8

Рецепт «Харчо легкий»:

  1. Найдовший етап приготування харчо — це варіння м’яса. Він не вимагає особливого моєї участі, тому я заздалегідь (ввечері) відварюю м’ясо, а вранці готую суп.
  2. У трилітрову каструлю, наливаємо 1,5 літра води, доводимо до кипіння.
  3. Шматок яловичини промиваємо, опускаємо в киплячу воду (м’ясо повинно бути на 3-4 см. Покрито водою).
  4. Коли вміст каструлі закипить, знімаємо піну, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і залишаємо варитися 1 годину. Після закладаємо моркву, лавровий лист, перець чорний горошком, продовжуємо варити ще 30-40 хвилин.
  5. Після того, як м’ясо сварилось, дістаємо його з бульйону, остужаємо і розбираємо на волокна (можна просто нарізати невеликими шматочками).
  6. Бульйон проціджуємо. Моркву, лаврушку і перець викидаємо.
  7. Лук очистити, нарізати дрібними кубиками, трохи обсмажити на вершковому маслі.
  8. До цибулі додаємо відварене м’ясо, трохи обсмажуємо, вливаємо 1 черпак бульйону, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин.
  9. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, нарізати дрібними кубиками.
  10. Відправляємо нарізані помідори до м’яса, додаємо томатну пасту, по необхідності додаємо ще трохи бульйону, накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин.
  11. Рис промиваємо в холодній воді.
  12. Викладаємо зажарку з м’ясом в бульйон, вливаємо 0,5 літра окропу, доводимо до кипіння, додаємо рис, варимо 15 хвилин після закипання. Періодично помішувати, щоб рис не прилип до дна каструлі.
  13. Секретний інгредієнт — поєднання спецій: Змішуємо дрібно посічену кінзу, часник, видавлений через прес, чорний перець, хмелі-сунелі, базилік і сіль.
  14. Додаємо спеції в суп, перемішуємо. Даємо супу знову закипіти, вимикаємо вогонь і залишаємо харчо хвилин 15 настоятися.
  15. Суп харчо готовий, можна додати ще свіжої зелені, смачного!
  Юшка"за мотивами поморської кухні"

Рецепт Харчо легкий

Вы читаете статью Рецепт Харчо легкий. Все материалы на сайте Ksenichka, а также и статья Рецепт Харчо легкий - написаны с целью информационного обогащения и мы рады если Вам нравиться наш Журнал.

Отзывы к статье Рецепт Харчо легкий