3100 Рецепт Окрошка з кабачком

Рецепт Окрошка з кабачком


Рецепт Окрошка з кабачком

Інгредієнти для «Окрошка з кабачком»:

Кабачок (середній (200гр)) — 1 шт
Яйце куряче — 3 шт
Ковбаса (або відварне м’ясо) — 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Зелень (На Ваш смак (петрушка, кріп)) — 1 Пуч.
Гірчиця (За смаком) — 2-3 ч. Л.
Кефір — 1 л
Вода (Кип’ячена) — 800 мл
Сіль за смаком
Перець духмяний (- За смаком)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Окрошка з кабачком»:

  1. Кабачок миємо й натераємо на крупній тертці. Якщо кабачок вже не молодий, то очистити від шкірки.
  2. Ковбасу або м’ясо (на Ваш смак) відварити, ріжемо невеликими кубиками.
  3. Цибуляю ріпчасту порізати кубиками, при бажанні її можна залити на кілька хвилин окропом, щоб прибрати гіркоту.
  4. Дрібно нарізаємо яйця і зелень і додаємо до всіх інгредієнтів.
  5. Посолити, поперчити. Влити кефір і кип’ячену воду. Додати гірчицю і добре перемішати.
Читайте ще:  Смачна окрошка з незвичайною заправкою
По теме: ( из рубрики Рецепти Окрошка )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top