Рецепт Окрошка з кабачком
Содержание
Рецепт Окрошка з кабачком
Інгредієнти для «Окрошка з кабачком»:
Кабачок (середній (200гр)) — 1 шт
Яйце куряче — 3 шт
Ковбаса (або відварне м’ясо) — 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Зелень (На Ваш смак (петрушка, кріп)) — 1 Пуч.
Гірчиця (За смаком) — 2-3 ч. Л.
Кефір — 1 л
Вода (Кип’ячена) — 800 мл
Сіль за смаком
Перець духмяний (- За смаком)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Окрошка з кабачком»:
- Кабачок миємо й натераємо на крупній тертці. Якщо кабачок вже не молодий, то очистити від шкірки.
- Ковбасу або м’ясо (на Ваш смак) відварити, ріжемо невеликими кубиками.
- Цибуляю ріпчасту порізати кубиками, при бажанні її можна залити на кілька хвилин окропом, щоб прибрати гіркоту.
- Дрібно нарізаємо яйця і зелень і додаємо до всіх інгредієнтів.
- Посолити, поперчити. Влити кефір і кип’ячену воду. Додати гірчицю і добре перемішати.
По теме: ( из рубрики Рецепти Окрошка )