Суп-пюре квасолевий з грибами
Содержание
Суп-пюре квасолевий з грибами
Інгредієнти для «Суп-пюре квасолевий з грибами»:
Квасоля — 150 г
Цибуля ріпчаста (130 м) — 1 шт
Морква (60 р) — 1/2 шт
Селера кореневої (100 м) — 1/4 г
Олія — 4 ст. л.
Сіль — 1,5 ч. Л.
Суміш перців (щіпка)
Лист лавровий — 1 шт
Сливки (20%) — 200 мл
Печериці — 250 г
Кінза (або петрушка) — 1/2 Пуч.
Читайте также: Обзор ноутбука Acer Predator Triton
Рецепт «Суп-пюре квасолевий з грибами»:
- Квасолю промийте, замочіть в холодній воді на 6 годин.
- Набряклу квасоля знову промийте, покладіть в каструлю, влийте холодну воду (1 літр), доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте половину цибулини, морква і селера (поріжте великими шматками).
Варіть квасолю під кришкою на повільному нагріванні 2 години. - Підготуйте заправку з лука і грибів: половину цибулини наріжте чверть кільцями, гриби почистіть від шкірки і наріжте пластинами. У розігрітій олії (рафінованій) обжарте гриби з цибулею до рум’яної скоринки, трохи посоліть і поперчіть.
- З плином часу, додайте в квасоля суміш перців, лавровий лист, посоліть-варіть квасоля ще хвилин 20. За таку тривалу варіння велика квасоля Ліма добре розварилася, видаліть з каструлі горошини перцю, лавровий лист, і морква (за бажанням моркву можна залишити).
- Подрібніть квасолю разом з овочами занурювальним блендером до пюре образного стану, влийте вершки. Додайте в суп обсмажену цибулю і гриби, суп прогрійте.
- Подавайте суп з вершками і рубаною кінзою (петрушкою). Смачного!!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )