Суп-пюре квасолевий з грибами
2758 Суп-пюре квасолевий з грибами

Суп-пюре квасолевий з грибами


Суп-пюре квасолевий з грибами

Інгредієнти для “Суп-пюре квасолевий з грибами”:

Квасоля – 150 г
Цибуля ріпчаста (130 м) – 1 шт
Морква (60 р) – 1/2 шт
Селера кореневої (100 м) – 1/4 г
Олія – ​​4 ст. л.
Сіль – 1,5 ч. Л.
Суміш перців (щіпка)
Лист лавровий – 1 шт
Сливки (20%) – 200 мл
Печериці – 250 г
Кінза (або петрушка) – 1/2 Пуч.

Читайте также: Обзор ноутбука Acer Predator Triton

Рецепт “Суп-пюре квасолевий з грибами”:

  1. Квасолю промийте, замочіть в холодній воді на 6 годин.
  2. Набряклу квасоля знову промийте, покладіть в каструлю, влийте холодну воду (1 літр), доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте половину цибулини, морква і селера (поріжте великими шматками).
    Варіть квасолю під кришкою на повільному нагріванні 2 години.
  3. Підготуйте заправку з лука і грибів: половину цибулини наріжте чверть кільцями, гриби почистіть від шкірки і наріжте пластинами. У розігрітій олії (рафінованій) обжарте гриби з цибулею до рум’яної скоринки, трохи посоліть і поперчіть.
  4. З плином часу, додайте в квасоля суміш перців, лавровий лист, посоліть-варіть квасоля ще хвилин 20. За таку тривалу варіння велика квасоля Ліма добре розварилася, видаліть з каструлі горошини перцю, лавровий лист, і морква (за бажанням моркву можна залишити).
  5. Подрібніть квасолю разом з овочами занурювальним блендером до пюре образного стану, влийте вершки. Додайте в суп обсмажену цибулю і гриби, суп прогрійте.
  6. Подавайте суп з вершками і рубаною кінзою (петрушкою). Смачного!!!
Читайте ще:  Рецепт Суп-пюре з кабачками і солодким перцем
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Супів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 − 3 =

Сейчас читают:
Top