Рецепт Грибний суп-пюре з фенхелем
3468 Рецепт Грибний суп-пюре з фенхелем

Рецепт Грибний суп-пюре з фенхелем


Рецепт Грибний суп-пюре з фенхелем

Читайте также : Календарь

Інгредієнти для «Грибний суп-пюре з фенхелем»:

Фенхель (невеликі цибулини) – 2 шт
Лимон (цедра і сік) – 0.5 шт
Цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт
Картопля (приблизно) – 800 г
Печериці – 300 г
Херес (сухий або сухе біле вино) – 100 мл
Бульйон (овочевий) – 500 мл
Сливки (нежирні або молоко) – 300 мл
Сир твердий – 170 г
Олія – ​​1 ст. л.

Рецепт «Грибний суп-пюре з фенхелем»:

  1. Підготувати продукти. Овочі вимити і очистити.
  2. Цибулю подрібнити. Зрізати перисті верхівки фенхеля і залишити для прикраси супу. Розрізати цибулини на 4 частини. Одну четвертинку нарізати дуже дрібно і покласти в миску з лимонним соком, гарненько перемішати. Решту фенхелю нарізати довільними шматочками.
  3. Печериці очистити і нарізати скибочками, картопля – невеликими кубиками.
  4. Налити рослинне масло у велику каструлю. Додати цибулю і злегка згасити.
  5. Всипати фенхель, перемішати, накрити кришкою і готувати на помірному вогні 5 хвилин, періодично струшуючи каструлю. Овочі повинні стати більш м’якими, але не підсмаженими.
  6. Додати картоплю, гриби, гарненько перемішати, влити херес і бульйон.
  7. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 30 хвилин, поки картопля не розвариться.
  8. Збити суп у пюре за допомогою блендера. Повернути в каструлю.
  9. Додати сіль, чорний мелений перець і лимонну цедру.
  10. Вмішати вершки або молоко, при необхідності знову підігріти.
  11. Сир натерти на крупній тертці. Змішати дрібно нарізаний фенхель з натертим сиром.
  12. Щоб блюдо вийшло по-справжньому ситним, намазати сумішшю з сиру і фенхеля товсті скибки хліба і обсмажити до золотистого кольору. Подати до супу.
Читайте ще:  Суп-пюре квасолевий з грибами
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Супів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × четыре =

Сейчас читают:
Top