Суп з кукурудзою
1456 Суп з кукурудзою

Суп з кукурудзою


Суп з кукурудзою

Інгредієнти для “Суп з кукурудзою”:

Бекон – 150 г
Цибуля ріпчаста (невеликий) – 1 шт
Чебрець (сушений) – 2 пучкою.
Часник – 1 зуб.
Картопля – 2 шт
Бульйон (м’ясний або овочевий) – 500 мл
Сливки (11% або молоко) – 250 мл
Кукурудза (заморожена) – 250 г
Олія соняшникова – 2 ст. л.
Лист лавровий – 1 шт
сіль
зелень
Перець чорний

Рецепт “Суп з кукурудзою”:

  1. Лук і бекон дрібно порізати. У каструлі розігріти олію і підсмажити на ньому бекон разом з цибулею. В кінці додати чебрець і перець.
  2.  Картоплю порізати маленькими кубиками, часник дрібно порубати.
  3.  Як тільки цибуля почне набувати золотистий колір, додати часник, перемішати і через хвилину додати картоплю. Перемішати, обсмажувати 1-2 хвилини.
  4. Приготувати заморожену кукурудзу, розморожувати її не потрібно.
  5. У каструлю додати бульйон (я користуюся бульйонних кубиків, противники кубиків можуть просто розвести в окропі ложку вегето або зварити бульйон – м’ясний або овочевий, який більше подобається). Додати лавровий лист, накрити каструлю кришкою і варити на середньому вогні 10 хвилин, до готовності картоплі. Потім всипати кукурудзу. Прогріти суп до розморожування кукурудзи.
  6. Вийняти лавровий лист, влити вершки або молоко, довести до кипіння. Третю частину супу вилити в блендер і зробити пюре.
  7. Вилити це пюре в каструлю і поварити буквально пару хвилин, кукурудза не повинна розваритися. Посолити і поперчити за смаком. Якщо суп вийде густий, додати трохи води, дивіться по консистенції. Посипати дрібно посіченою зеленню, у мене петрушка і чебрець.
  8.  Суп готовий. Подавати з коржами або з білим хлібом.
    Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Гарбузовий крем-суп
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Супів)
Сейчас читают:
Top