1504 Цибулини на індійський манер

Цибулини на індійський манер


Цибулини на індійський манер

Інгредієнти для «Цибулинки на індійський манер»:

Цибуля ріпчаста (севок) — 500 г
Вино біле сухе (виноградне) — 500 мл
Оцет (винний) — 120 мл
Сіль (або 1 ч. Л.)
Сироп фруктовий (розведений) — 3 ч. Л.
Перець чорний (горошок) — 1 ч. Л.
Насіння гірчиці — 1 ч. Л.
Перець духмяний (горошок) — 8 шт
Лист лавровий — 1 шт
Перець червоний пекучий (маленький) — 1 шт
Куркума — 1 ч. Л.
Кмин (або мелений — 0.5 ч. Л.) — 1 ч. Л.

Рецепт «Цибулинки на індійський манер»:

  1. Можна взяти цибулини більшого розміру.
  2. Цибулинки обдати окропом, а потім холодною водою.
  3. Після цього, зрізуючи донці, зняти лушпиння. Очищені цибулини промити під проточною водою.
  4.  Вино і оцет змішати в окремому посуді, посолити і злегка підсолодити розведеним сиропом. За бажанням, можна взяти і просто цукор. Все додавайте на свій смак. Я взяла 1 ч. Л. солі і 3 ч. л. розведеного сиропу. Додаємо прянощі: горошини чорного перцю і запашного, насіння гірчиці, лавровий лист, стручок гострого перцю, куркуму, тмин. Якщо стручок перцю великий (як тут), то його розрізати навпіл. Все перемішати і закип’ятити.
  5.  Додати цибулини.
  6. Відвар знову довести до кипіння і варити протягом 10 хвилин. Якщо замість цибулі-севка взяти цибулини більшого розміру, то час готування подовжується на 5 хвилин.
  7.  Лук охолодити в маринаді і дати настоятися одну ніч.
  8. Цибулинки подавати в цьому ж маринаді. Приємного апетиту!
Читайте ще:  Рецепт Полунична сальса
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )
Роздiли
Top