Гарнір з кабачків «Літній»
Содержание
Гарнір з кабачків «Літній»
Інгредієнти для «Гарнір з кабачків» Літній «»:
Кабачок (великого розміру) — 2 шт
Помідор (середнього розміру) — 5 шт
Морква (середнього розміру) — 2 шт
Перець болгарський — 2 шт
Перець червоний пекучий — 0.5 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Масло рослинне (для смаження) — 4 ст. л.
Соєвий соус (ТМ Кіккоман «Легкий») — 0.5 скл.
Зелень (за смаком) — 1 Пуч.
Рецепт «Гарнір з кабачків» Літній «»:
- Якщо кабачок зрілий, видалити насіння і очистити від шкірки якщо вона груба. Молоді кабачки залишати цілком. Кабачки і моркву натерти на тертці корейської. Цибулю нарізати півкільцями.
- На рослинному маслі в глибокій сковороді або сотейнику обсмажити моркву з цибулею
Помідори, болгарський і пекучий перець подрібнюємо блендером в пюре.
До Пасерування моркви і цибулі додаємо помідори з перцем, тушкуємо на середньому вогні 5 хвилин і потім додаємо соєвий соус. - Кладемо в сотейник кабачки, все добре перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15 хвилин.
- Якщо помідори у Вас кислі, то можна на смак додати цукор (не більше 2 ч. Л.), Якщо не вистачає солі, то можна ще додати соєвого соусу, орієнтуйтеся на свій смак. Також додати подрібнену зелень, згасити 3 хвилини і подавати до столу.
- Гарнір дуже соковитий і ароматний!
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )