859 Гарнір з кабачків "Літній"

Гарнір з кабачків «Літній»


Гарнір з кабачків «Літній»

Інгредієнти для «Гарнір з кабачків» Літній «»:

Кабачок (великого розміру) — 2 шт
Помідор (середнього розміру) — 5 шт
Морква (середнього розміру) — 2 шт
Перець болгарський — 2 шт
Перець червоний пекучий — 0.5 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Масло рослинне (для смаження) — 4 ст. л.
Соєвий соус (ТМ Кіккоман «Легкий») — 0.5 скл.
Зелень (за смаком) — 1 Пуч.

Рецепт «Гарнір з кабачків» Літній «»:

  1. Якщо кабачок зрілий, видалити насіння і очистити від шкірки якщо вона груба. Молоді кабачки залишати цілком. Кабачки і моркву натерти на тертці корейської. Цибулю нарізати півкільцями.
  2. На рослинному маслі в глибокій сковороді або сотейнику обсмажити моркву з цибулею
    Помідори, болгарський і пекучий перець подрібнюємо блендером в пюре.
    До Пасерування моркви і цибулі додаємо помідори з перцем, тушкуємо на середньому вогні 5 хвилин і потім додаємо соєвий соус.
  3. Кладемо в сотейник кабачки, все добре перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15 хвилин.
  4. Якщо помідори у Вас кислі, то можна на смак додати цукор (не більше 2 ч. Л.), Якщо не вистачає солі, то можна ще додати соєвого соусу, орієнтуйтеся на свій смак. Також додати подрібнену зелень, згасити 3 хвилини і подавати до столу.
  5. Гарнір дуже соковитий і ароматний!
Читайте ще:  Рецепт Сільський картопляник
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top