2816 Рецепт Пасхальна запіканка "Губовнік"

Рецепт Пасхальна запіканка «Губовнік»


Рецепт Пасхальна запіканка «Губовнік»

Інгредієнти для «Пасхальна запіканка» Губовнік «»:

Гриби (сухі білі) — 1 горст.
Печериці — 100 г
Фарш м’ясний (свинина) — 600 г
Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л.
Сухарі панірувальні / Панірування — 1 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт
Цибуля зелена — 1/3 Пуч.
Кріп — 1/3 Пуч.
Майоран (сухий) — 1 ч. Л.
Кмин (мелений) — 1 ч. Л.
Сіль — 1 ч. Л.
Часник — 2 зуб.
Яйце перепелине (зварені круто) — 6 шт

Читайте также: Бюджетное средство для роста волос: 4 причины использовать никотиновую кислоту

Рецепт «Пасхальна запіканка» Губовнік «»:

  1. Сухі гриби замочити у воді на пару годин.
  2. Злити воду з грибів. Віджати гриби від води, що залишилася і нарізати.
  3. Печериці почистити і довільно нарізати.
  4. Лук і кріп дрібно нарізати.
  5. У великій мисці змішати фарш, гриби, печериці, цибуля і кріп. Перемішати.
  6. Додати часник, пропущений через прес. Додати сіль, майоран і кмин. Додати яйце, борошно і панірувальні сухарі. Все добре перемішати.
  7. Форму для кексу змастити соняшниковою олією і присипати панірувальними сухарями.
  8. Половину грибної маси викладаємо у форму. Викладаємо посередині охолоджені перепелині яйця. Можна використовувати і курячі, тоді їх треба просто розрізати навпіл.
  9. Зверху викладаємо залишився грибний фарш.
  10. Форму прикрити фольгою і поставити в глибоке деко більшого розміру. Налити води і запікати в розігрітій духовці при 180гр 45 хвилин.
  11. Зняти фольгу з форми і допекти запіканку ще 15 хвилин або до готовності. Злегка остудити у формі. Перевернути на блюдо.
  12. Перед подачею присипати нарізаним кропом. Смачно в гарячому і в холодному вигляді!
Читайте ще:  Рецепт Закуска "Оселедець в шубі"
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top