Рецепт Пасхальна запіканка «Губовнік»
Содержание
Рецепт Пасхальна запіканка «Губовнік»
Інгредієнти для «Пасхальна запіканка» Губовнік «»:
Гриби (сухі білі) — 1 горст.
Печериці — 100 г
Фарш м’ясний (свинина) — 600 г
Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л.
Сухарі панірувальні / Панірування — 1 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт
Цибуля зелена — 1/3 Пуч.
Кріп — 1/3 Пуч.
Майоран (сухий) — 1 ч. Л.
Кмин (мелений) — 1 ч. Л.
Сіль — 1 ч. Л.
Часник — 2 зуб.
Яйце перепелине (зварені круто) — 6 шт
Читайте также: Бюджетное средство для роста волос: 4 причины использовать никотиновую кислоту
Рецепт «Пасхальна запіканка» Губовнік «»:
- Сухі гриби замочити у воді на пару годин.
- Злити воду з грибів. Віджати гриби від води, що залишилася і нарізати.
- Печериці почистити і довільно нарізати.
- Лук і кріп дрібно нарізати.
- У великій мисці змішати фарш, гриби, печериці, цибуля і кріп. Перемішати.
- Додати часник, пропущений через прес. Додати сіль, майоран і кмин. Додати яйце, борошно і панірувальні сухарі. Все добре перемішати.
- Форму для кексу змастити соняшниковою олією і присипати панірувальними сухарями.
- Половину грибної маси викладаємо у форму. Викладаємо посередині охолоджені перепелині яйця. Можна використовувати і курячі, тоді їх треба просто розрізати навпіл.
- Зверху викладаємо залишився грибний фарш.
- Форму прикрити фольгою і поставити в глибоке деко більшого розміру. Налити води і запікати в розігрітій духовці при 180гр 45 хвилин.
- Зняти фольгу з форми і допекти запіканку ще 15 хвилин або до готовності. Злегка остудити у формі. Перевернути на блюдо.
- Перед подачею присипати нарізаним кропом. Смачно в гарячому і в холодному вигляді!
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )